Prestanite da bacate ostatke SAPUNA: Ubacite ga u vaš ORMAR, a efekat će vas OČARATI

Vesti 24.11.2021 12:29 0

Kako da vaša odeća miriše kada je izvadite iz garderobe? Možete koristiti omekšivač, ali miris vrlo brzo ispari. Mi imamo savet za vas

odeća

Shutterstock

Ako izvadite bluze ili džempere koji su u fioci već nekoliko meseci, nemojte očekivati prijatan miris. Što je još gore, nakon dužeg stajanja, odeća može poprimiti neprijatan miris, ali otkrićemo vam jednostavan i veoma jeftin način da to popravimo.

Sve što vam treba je sapun jakog mirisa. Sve što treba da uradite je da ih stavite u orman ili fioku između odeće. Ako imate veliku površinu, možete koristiti nekoliko komada. Najbolja stvar u vezi sa ovim patentom su dve stvari: sapun koji se koristi na ovaj način se nikada ne troši, miris se ne gubi s vremenom. Zato sapun u vašem plakaru ima prednost u odnosu na osveživače vazduha i mirisne vešalice. Jeftinije je, efikasnije i traje ... zauvek. A kasnije ga možete koristiti za kupanje.

Na ovaj način možete koristiti i ostatke sapuna. Sa njima je teško oprati se, ali baciti ih je šteta. Savršeno za vašu garderobu. Zahvaljujući ovom triku, uvek ćete izvlačiti lepo mirisnu odeću.

 

Komentari (0)
Loading