Šest znakova da trebate da se POMIRITE sa bivšim

K.Ć. Vesti 26.10.2022 17:20 0

Da se ​​vratim svom bivšem? Da li ima smisla ponovo biti sa istom osobom? Na ova pitanja je teško naći jasan odgovor, jer svaku priču treba posmatrati pojedinačno

Dejt

Shutterstock

Stručnjak za veze i sastanke Sara Luiz Rajan kaže da postoji nekoliko znakova koje bi vam mogli otkriti da li bi ponovno započinjanje romantične veze bilo pravo rešenje.

Treba li se vratiti svom bivšem?

Nedavno istraživanje koje je objavio popularni sajt za upoznavanje Plenti of Fish pokazalo je da se sedam od deset samaca vraća svom bivšem partneru. Ako ste u ovoj situaciji i pitate se da li bi trebalo da se vratite svom bivšem, potražite ovih šest znakova kako biste možda želeli da razmotrite ovu opciju.

Ostajete u kontaktu

- Ako ste u čestom kontaktu sa svojim bivšim, bez obzira s kim izlazite, i vidite da uprkos činjenici da ste oboje započeli novo poglavlje u svom životu, ne želite da raskinete vezu koja vas vezuje, može biti važan signal - objašnjava stručnjak.

- Ako ne osećate takvu povezanost sa ljudima sa kojima se trenutno zabavljate, možda je to jasan znak da bi trebalo da ponovo da se pomirite sa bivšim?"

Priznali ste svoje greške

- Ako oboje priznate da ste pogrešili i oboje učite iz onoga što je pošlo naopako u vašoj vezi, to je dobar pokazatelj da možete da izgradite nešto novo - objašnjava Sara.

Ne možete zamisliti svoj život bez njega/nje

Pokušajte da vizualizujete svoju neposrednu budućnost. Možete li zamisliti da nema mesta za vašeg bivšeg? Kako se osećate kada znate da se nećete viđati i deliti važne trenutke zajedno?

- Ako potpuno ne možete da zamislite budućnost bez njega, možda je to signal da treba da pokušate ponovo – kaže stručnjak.

Poštujete jedno drugo

- Ako poštujete jedno drugo, tretirate jedno drugo jednako, i ako ste u stanju da prevaziđete sve prepreke koje su dovele do raspada vaše veze (nedostatak razumevanja, izdaja , itd.), to je znak da možete da uspete - objašnjava Sara.

Među vama još uvek ima varnica

- Kada razmišljate o svojoj zajedničkoj budućnosti, i osećate se uzbuđeno zbog onoga što bi moglo doći i šta možete da stvorite zajedno kao par, to je još jedan znak - primećuje Sara. 

Sazreli ste

- Ako osećate da ste sazreli i uložili vreme u svoj razvoj, možete da pokušate ponovo. Ali uverite se da možete da vodite računa o svojim granicama, ostanite otvoreni i pošteni, možda i uspete - objašnjava stručnjak.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading