Sastojci (za 2 porcije):
- 50g sirovog oljuštenog suncokreta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 1 čen belog luka
- 2 kašike soja sosa
- kuvane makarone za 2 osobe
Priprema:
Suncokret odmeriti i staviti u šoljicu. Preliti ključalom vodom i ostaviti da odstoji 30 minuta. Nakon toga, ocediti vodu u kojoj je suncokret stajao. Suncokret prebaciti u blender, naliti sa malo vode, najviše pola šoljice, i izblendirati.
Na malo ulja propržiti sitno isečen beli luk, a onda dodati iseckane pečurke. Dodati soja sos i ostaviti da se krčka 5 min.
Prelijte kremom od suncokreta, i po potrebi dodajte još malo vode u blender kako biste sa zidova "sprali" ostatak.
Mešajte dok se ne zgusne, a onda sosu dodajte kuvane makarone.
Prijatno!
BONUS VIDEO
