Brz ritam života nam ne dozvoljava ponekad da nađemo vremena da spremimo kvalitetan obrok. Zato, za doručak većina ljudi bira ovsenu kašu.
Činija ovsene kaše može da sadrži voće, bobice, koštunjavo voće, te je zato omiljen obrok mnogima.
Maša Memedović, ćerka Jovana Memedovića, aktivna je na društvenim mrežama gde često postavlja svoje aktivnosti i avanture iz prirode. Takođe, važi za osobu koja vodi zdrav način života.
Ovog puta, Maša je svojim pratiocima otkrila recept za ukusnu ovsenu kašu koju priprema na poseban način.
- Malo eksperimentišem sa zdravom hranom ovih dana, ali i sa reelsom. Mogla bih malo da poradim na konačnom izgledu, ali koga briga za to. Svakako ova kaša je mnogo ukusnija ovako nego kad je skuvam, a i lakše se sprema - napisala je Maša ispod snimka.
Kašu je Maša pripremila noć pre nego što će je pojesti. U staklenu teglu je ubacila kokosovo mleko i ovsene pahiljice.
Maša je sutrdan dodala kikiriki puter, lešnike i nar, a krajnji proizvod izgleda veoma ukusno.
Ovakvom pripremom štedite sebi vreme kako biste imali više vremena.