Ako su vam dosadila obična jaja "na oko", onda je ovo recept kao stvoren za vas!
Potrebno je: 4 parče hleba, 4 jaja, malo margarina, malo ulja, so i začini po želji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
Uzmite četiri parčeta hleba i namažite ih margarinom. Sa čašom "isecite" sredinu parčadi. Pripremite tiganj pa potom sve stavite u njega.
Stavite kap-dva ulja u sredinu hleba da se jaje ne zalepi. Stavite jaje u sredinu hleba, posolite i vratite izrezanu sredu gde je i bila, pecite oko šesti do osam minuta, u zavisnosti da li volite mekše ili tvrđe jaje.
Polako, sa viljuškom podižite helb sa jajetom pa ga okrenite da se koji minut zapače i na drugoj strani.
Kada se lepo ispeče servirajte uz željeni napitak.