Iako mnoge "mrzi" da ujutru seckaju i pripremaju sve namirnice za sendvič, ovaj je zapravo vredan svih tih malih muka.
Potrebno je: 6 parčeta hleba, 10 čeri paradajza, 4 čena belog luka, so, maslinovo ulje, 1 kašičica origana, 50 g kačkavalja, 30 g putera, 3 kisela krastavčića, malo feferona
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Priprema:
Isecite čeri paradajz na polovine, posolite, dodajte origano i maslinovo ulje. Ispecite u rerni 200°C nekih 25 minuta.
Isecite kriške hleba. Premažite puterom svaku stranu. Dodajte rendani kačkavalj, spremljeni paradajz, par komada, krastavčiće i feferone. Preklopite.
Ispržite u tiganju, svaku stranu po tri minuta.