Iako mnoge "mrzi" da ujutru seckaju i pripremaju sve namirnice za sendvič, ovaj je zapravo vredan svih tih malih muka.
Potrebno je: 6 parčeta hleba, 10 čeri paradajza, 4 čena belog luka, so, maslinovo ulje, 1 kašičica origana, 50 g kačkavalja, 30 g putera, 3 kisela krastavčića, malo feferona
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
Isecite čeri paradajz na polovine, posolite, dodajte origano i maslinovo ulje. Ispecite u rerni 200°C nekih 25 minuta.
Isecite kriške hleba. Premažite puterom svaku stranu. Dodajte rendani kačkavalj, spremljeni paradajz, par komada, krastavčiće i feferone. Preklopite.
Ispržite u tiganju, svaku stranu po tri minuta.