Baka od 107 godina ima PORUKU za sve žene: Njeni saveti će vam biti KORISNI da POTPUNO BESPLATNIM metodama produžite svoj ŽIVOTNI VEK

Vesti 26.07.2022 17:30 0

Neko ko doživi toliku brojku kada su godine u pitanju, i te kako ima pravo da nam da savete za dugovečnost

Baka od 107 godina ima PORUKU za sve žene: Njeni saveti će vam biti KORISNI da POTPUNO BESPLATNIM metodama produžite svoj ŽIVOTNI VEK

unsplash.com

Ona je doživela 107. godinu i sada ima potpuno pravo da nas posavetuje šta je dobro za naše zdravlje a šta ne. Baka nas je savetovala dve stvari… Postoje osobe koje su doživele zaista lepe godine. Interesantno je to kako postoje osobe koje su živele više od sto godina. Često se zapitamo u čemu je tajna.

Naravno, način života dosta utiče na to. Zdrava ishrana, način na koji provodimo vreme, izlaganje stresu i sl. Ova žena ima 107 godina i ona govori o tome šta joj je pomoglo da doživi tolike godine. Navodi da trebamo izbegavati alkohol, alkohol je štetan. Uništava nas , ali i druge koji su u našoj blizini. Uništava nas i psihički, a to nije mala stvar. Bolje bežite od toga. Kaže da veruje u to da je njeno nekonzumiranje alkohola uticalo na to da je bila zdrava i doživela ove godine. Zdravo se hranila, kretala i pazila na sebe. Takođe je rekla nešto što je mnoge nasmejalo, a to je da to što dugo živi sama ima dobar efekat. Naime ona je udovica.

Kaže da trebamo da biramo s kim ćemo provoditi vreme. To i jeste tako. Ukoliko provodimo dosta vremena sa negativnim osobama, pod stresom smo, iscrpljeni smo, nećemo biti dobro. Zato se okružite pozitivnim ljudima koji će vas nasmejavati, izvlačiti najbolje iz vas. Tako ćemo biti srećniji i ispunjeniji.

Ova žena kaže da je srećna jer ima unuka koji brine o njoj.

Osluhnite svoje telo i počnite da se bavite nekim sportom, najbolje jogom ili plivanjem ili dugim šetnjama koje su takođe delotvorne. Hranite se zdravo. Zelenim povrćem, voćem, ovsenim pahuljicama i klicama. Za doručak jedite žitarice, ili musli s klicama i nemasnim jogurtom. Nakon nekoliko dana osećaćete se snažnije.

Izmasirajte celo telo pre polaska na posao i to pomoću masažne rukavice za kupanje. Nakon masaže se istuširajte i potom nanesite mleko ili ulje za telo. Ispravite leđa dok sedite ili hodate i umor će nestati, jer nepravilnim sedenjem i držanjem pritiskate unutrašnje organe i na taj način opterećujete telo.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading