Sastojci:
- 200 g. paradajza
- 1 mladi luk
- 6 listova svežeg bosiljka
- 4 kriške tost hleba
- 1 dl. slatke pavlake
- 4 kaš. pune ribanog sira
- 4 jaja
- 1 kašika maslaca
- so, biber
Priprema:
Paradajz prepoloviti i očistiti od semenki. Iseckati ga u male komadiće. Mladi luk isto očistiti i iseći na kolutiće, bosiljak iseckati, dodati so i biber po ukusu, sve dobro promešati.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Zagrejati rernu na 200 strepeni. Pripremiti 4 čaće dobro ih namazati maslacem. Na dno staviti 2 kašike pripremljenog povrca.
Tost hleb iseći odgovarajućom čašom u krug, da moze stati u nju, namazati ga maslacem.
Namazana strana ide gore.
Skatku pavlaku i ribani sir, pomešati malo posoliti i pobiberiti po želji.
Staviti preko tosta 2 kaš. pripremljenog sira s pavlakom, sada pažljivo preko izlupati u svaku čašu po 1 jaje, malo posoliti jaje, peći oko 10-15 minuta.
Uzivajte!