Sastojci:
- 500 grama krompira
- 3 jaja
- 2 kašike brašna
- 50 grama kajmaka
- mast
- majoran
- so
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Krompir skuvati u ljusci, a zatim ga oguliti i propasirati. Kada se krompir ohladi, dodati mu penasto umućena žumanca, brašno, so, mažuran i sneg od belanaca. Sve dobro izmešati. U tiganju zagrejati mast i ispržiti omlete s jedne i druge strane tako da budu zlatnožute boje. Svaki omlet ravnomerno premazati kajmakom i preklopiti.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO