Sastojci:
- 10 kriški tosta za sendviče
- 300 g salate od majoneza i kuvanih jaja
- 10 šnita ćurećih prsa
- 10 režnjeva slanine
- 3 mala paradajza
- zelena salata
- pomfrit
Priprema
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Zelenu salatu iseckajte i pomešajte sa salatom od jaja, pa tom smesom premažite tost. Na pet kriški tosta stavite po dve šnite ćurećih prsa i preklopite ih preostalim kriškama. Ove sendviče dijagonalno isecite tako da dobijete 20 sendviča u obliku trougla. Na kraju poređajte ispečene režnjeve slanine, a sendviče garnirajte paradajzom podeljenim na četvrtine. Pomfrit ispržite i servirajte uz sendviče.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO