Sastojci:
- 1 kg masnijeg svinjskog mesa (najbolje svinjski vrat)
- 200 g mesnate slanine
- 5 većih glavica crnog luka
- 10 pečenih i oljuštenih paprika
- ljuta papričica
- 700 g paradajza
- 2 glavice belog luka
- so
- biber
- tucana i aleva paprika
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
Meso dobro posolite, isecite na deblje šnicle, zatim na srednje krupne kocke, pa ga ispecite na roštilju.
Za to vreme u šerpi na malo ulja ili masti propržiti crni luk isečen na rebarca. Dodati papriku sečenu na rezance i iseckan paradajz, pa dinstati na laganoj vatri još neko vreme.
Potom dodati meso sa roštilja i sve zajedno ukrčkati još oko dvadesetak minuta. Dodati. Gotovo jelo može se nakratko zapeći u rerni.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO