Sastojci:
- 1 kg masnijeg svinjskog mesa (najbolje svinjski vrat)
- 200 g mesnate slanine
- 5 većih glavica crnog luka
- 10 pečenih i oljuštenih paprika
- ljuta papričica
- 700 g paradajza
- 2 glavice belog luka
- so
- biber
- tucana i aleva paprika
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
Meso dobro posolite, isecite na deblje šnicle, zatim na srednje krupne kocke, pa ga ispecite na roštilju.
Za to vreme u šerpi na malo ulja ili masti propržiti crni luk isečen na rebarca. Dodati papriku sečenu na rezance i iseckan paradajz, pa dinstati na laganoj vatri još neko vreme.
Potom dodati meso sa roštilja i sve zajedno ukrčkati još oko dvadesetak minuta. Dodati. Gotovo jelo može se nakratko zapeći u rerni.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
