Da, možete da nastavite da kupujete nektarine, ali možete da uradite i ovu stvar i uživate u pravoj sočnoj breskvi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Tviteraš iz Japana pronašao je na internetu sjajnu caku za guljenje ove voćke - sve što treba da uradite jeste da breskvu potopite u vrelu vodu na 20 sekundi a onda je ostavite u hladnoj vodi pet minuta. Posle toga će se na sam vaš dodir oguliti bez greške.
Tvit je odmah postao viralan, a komentari su urnebesni.
- 30 godina sam na ovom svetu a pojma nisam imala da i breskve mogu da se ljušte! - kaže jedna devojka.
- Tako sam zbunjena. Stvarno mogu da oljuštim breskvu? - šokirana je još jedna žena.
Ima, doduše i onih koji kažu da se time gube sve hranljive materije iz kore, ali i onih koji kažu da ne vide u čemu je problem da se breskva pojede sa sve "dlakavom" korom.
Ipak, za sve one koji ne podnose te dlačice, fora je sjajna.
BONUS VIDEO