Da, možete da nastavite da kupujete nektarine, ali možete da uradite i ovu stvar i uživate u pravoj sočnoj breskvi.
Tviteraš iz Japana pronašao je na internetu sjajnu caku za guljenje ove voćke - sve što treba da uradite jeste da breskvu potopite u vrelu vodu na 20 sekundi a onda je ostavite u hladnoj vodi pet minuta. Posle toga će se na sam vaš dodir oguliti bez greške.
Tvit je odmah postao viralan, a komentari su urnebesni.
- 30 godina sam na ovom svetu a pojma nisam imala da i breskve mogu da se ljušte! - kaže jedna devojka.
- Tako sam zbunjena. Stvarno mogu da oljuštim breskvu? - šokirana je još jedna žena.
Ima, doduše i onih koji kažu da se time gube sve hranljive materije iz kore, ali i onih koji kažu da ne vide u čemu je problem da se breskva pojede sa sve "dlakavom" korom.
Ipak, za sve one koji ne podnose te dlačice, fora je sjajna.
BONUS VIDEO