Pire krompir je čest dodatak mnogim jelima. Sprema se brzo, pa nam je, pored lepog ukusa, to dodatni razlog zašto ga volimo.
Spremamo ga tako što krompir skuvamo u vodi, zatim dodamo so, maslac i mleko. Potom sve izmešamo i naprvimo kremastu smesu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Međutim, jedna korisnica Tik Toka ima inovativniji način primere uz obrazloženje da se tako sprema ukusniji pire.
Njena tehnika podrazumeva kuvanje krompira u mleku, zatim kada je gotov ne treba da se procedi već se samo dodaje maslac i so. Umuti se sve i dobije se glatka tekstura.
Uostalom, preostaje nam da i sami probamo i uverimo se u ovu metodu.