Biljke zimi zahtevaju dodatnu negu.Kako bi i dalje bile lepe i sveže, razmislite o vodi u kojoj ste kuvali krompir, grašak, šargarepu ili testeninu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Prema Kari Nesvig, koja je pronašla ovaj savet u "East River Nurseryju", malo vode za kuvanje je ono što treba kućnim biljkama da se održe u punom sjaju. Na ovaj način ćete opskrbiti biljke fosforom i kalcijumom.
Ipak, povedite računa da se voda ohladi, pre nego što je dodate biljkama jer vrela voda svakako nije dobra.