Biljke zimi zahtevaju dodatnu negu.Kako bi i dalje bile lepe i sveže, razmislite o vodi u kojoj ste kuvali krompir, grašak, šargarepu ili testeninu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Prema Kari Nesvig, koja je pronašla ovaj savet u "East River Nurseryju", malo vode za kuvanje je ono što treba kućnim biljkama da se održe u punom sjaju. Na ovaj način ćete opskrbiti biljke fosforom i kalcijumom.
Ipak, povedite računa da se voda ohladi, pre nego što je dodate biljkama jer vrela voda svakako nije dobra.
