Italijanska kuhinja je jedna od najpopularnijih zbog svojih jednostavnih, laganih, a ukusnih recepata.
Sastojci:
- 30 piškota
- 500 g maskarpone sira
- 400 ml slatke pavlake
- 300 ml nes ili instant kafe
- 30 g kakao praha
Priprema:
Napravite kafu, pa piškote umačite u nju. Ređajte na pek papir (3 reda po 10 komada). Maskarpone umutite, pa dodajte slatku pavlaku. Sve sjedinite, pa premažite piškote. Ostavite malo fila da ukrasite kolač. Preko pospite kakao i urolajte. Stavite u frižider na 2 sata. Premažite kolač sa preostalim filom i pospite kakaom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni