Sastojci
- 8 jaja
- 8 kašika šećera
- 9 kašika pšeničnog griza
Za preliv:
- 1 l mleka
- 2 vanil šećera
- 6 kašika šećera
Priprema
Koh se vrlo jednostavno i brzo sprema, zato prvo treba uključiti rernu da se zagreje na 200 stepeni.
Razbiti jaja, pa odvojiti žumanca od belanaca. Belanca dobro ulupati mikserom, pa u čvrst sneg postepeno dodati 8 kašika šećera. Mutiti i dalje mikserom, da se šećer dobro sjedini. Dodati žumanca i 9 kašika griza. Sad polako i pažljivo sve izmešati špatulom, pa sipati u podmazan pleh i brašnom posut pleh (može tepsiji veličine 20 x 35 cm).
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Staviti u zagrejanu rernu, i odmah smanjiti temperaturu na 180 stepeni.
Koh je ispečen za oko 15 minuta.
Mleko za prelivanje kuva se dok se koh još peče, zajedno sa šećerom i 2 kesice vanil šećera.
Čim se ispeče, još vruć koh preliti vrelim mlekom, ali polako ga zalivajući.
BONUS VIDEO