Sastojci:
- 1kg brašna
- 400ml tople vode
- 1kocka svežeg kvasca
- 2 kašičice so
- 2 kasicice secer
- fil:
- oko 1kg svinjskog mesa, prethodno posoljenog 2-3 dana. Mozete koristiti janjeće ili pileće meso.
- crna biber,
- crvena paprika
- origano
- malo ulja
- svinjska mast
- jaja
Priprema:
Umesite testo od bražna, vode, soli šećera i kvasca. Ostavite na toplom mestu da nadođe. Prethodno posoljeno meso nasečemo na manje kockice, dodamo biber, papriku, origano i malo ulja. Sve dobro promešamo. Napravimo osam čamčića i punimo smesom. Stavimo mast preko ili maslac i pećemo 15 minuta na 200 stepeni. Na kraju dodamo jaje i još malo zapečemo.
PRIJATNO!
TRT
23.01.2022 17:58KOJI CRNI MAKEDONSKI RECEPTI...SVE NAUCILI OD SRBA, NAROD POMUCENOG UMA .KOPILJANI TITOVI