Većina muškaraca ovo nije znala: Ove stvari ženu čine VRHUNSKOM u krevetu, proverite!

Naj žena Vesti 03.03.2022 22:30 1

Većina žena je bar jednom pomislila kako je to imati se*s, ali iz muške perspektive, a evo i zašto

Većina muškaraca ovo nije znala: Ove stvari ženu čine VRHUNSKOM u krevetu, proverite!

Shutterstock

Svakoj ženi je to večita misterija koja će je progoniti, ali ni jedna se ne usuđuje da pita svog partnera o tim detaljima. Da li vaš partner voli kada vi dominirate i započnete predigru ili ne. Da li se više oseća superiornije kada vi glumite plen ili kada ste lovac.Šta je to što muškarci zapravo žele kada stvari počnu da se zagrevaju u krevetu?

Nažalost ne postoji univerzalan odgovor. Mnogo toga zavisi od toga kakav je muškarac po prirodi.

Otkrivamo vam šta su muškarci imali da kažu na ovu temu, a na osnovu njihovih izjava možda izvedete zaključak šta bi vas lično učinilo izvrsnom u očima vašeg partnera.

Izvrsna žena u krevetu je poput dobrog učitelja

Kada pitate muškarce kakvu ženu smatraju izvrsnom u krevetu, to je svakako ona od koje mogu nešto da nauče. Ona koja ih ostavlja zadivljene svojim umećem i svakako novitetima koje je spremna da podeli sa njima. Osim toga ako je žena spremna da isproba nove stvari, to je veliki plus u krevetu.

Se*s je fantastičan sa ženom koja se oseća dobro u svojoj koži

Ne, muškarci u krevetu ne traže nužno super-model, već onu ženu koja se oseća slobodno pred njim i zadovoljno sa onim šta jeste. Višak kilograma, poneka strija i celulit njima nisu bitni ako ostavite setlo upaljeno i ne krijete se ispod pokrivača. Dozvolite mu da vas vidi, u tome je sva poenta. To muškarci najviše žele i smatraju izvanrednim, prenosi tuzlanski.ba.

Žena koja zna kako da udeli kompliment u krevetu je neodoljiva

Pomislili biste da je samo ženama potrebno da im muškarci govore kako dobro izgledaju, ali ne. I muškom polu su potrebne reči afirmacije. Ako žena zna da udeli kompliment na pravi način i u pravom trenutku, ona je i više nego istinsko uzbuđenje u krevetu.

Motivaca i entuzijazam se smatraju izvrsnim

Muškarcima je potrebno da se žena ponaša kao da želi seks, a ne kao da je neko na to primorava. Kada je žena dovoljno motivisana i kada se u jednakom obimu trudi da oboma bude fantastično u krevetu, to je osoba koju će svako želeti u svom krevetu. Gotovo da ne postoji nešto odbojnije od žene koja samo leži i čeka da muškarac sve uradi.

Žena koja zna šta da želi i kako da to kaže partneru

Ovo se posebno odnosi na veze koje su tek u začetku, kada partneri u krevetu tek upoznavaju jedno drugo. Ako je žena dovoljno smela da se izrazi šta želi, šta joj prija i kako da joj muškarac to obezbedi, ona je i više nego dobrodošla u njegovom krevetu. Niko vam ne može čitati misli drage dame, morate da kažete ili da pokažete šta vam je u glavi.

Komentari (1)
Loading
Nije valjda
04.03.2022 06:43

Svaka žena zna šta treba muškarcu, samo kad hoće.Muškarac oseti kad ona to radi radi reda i otaljava, ili je vatra u krevetu.Čim počne sa strane i to se oseti, jer je drugačija u krevetu.