Šta tačno u praksi znači kada kažemo "KAKO ZRAČIŠ TAKO I PRIVLAČIŠ"?!

Najžena Vesti 14.01.2022 19:30 0

Uz nekoliko pravila, možete privući sve što poželite

Par

Pexels

Svi znamo za izreku "kako zračiš - tako privlačiš". Ali šta to tačno znači i kako to možemo primeniti u praksi?

Predstavljamo vam pet načina da ostvarite ono što želite.

Sredite svoje misli

Možda ste danima ili nedeljama opsednuti stvarima zbog kojih ste uznemireni ili se osećate depresivno. Ova vrsta opsesivnog razmišljanja je upravo ono na čemu se zasniva zakon privlačnosti.

Na primer, pod stresom ste i vaše misli su usmerene ka tom stresu. Prema teoriji, ovo će vam privući samo još više stresa.

S druge strane, ako ste optimistični i vaše misli su pozitivne i podjednako opsednuti dobrim stvarima u vašem životu, više pozitivnih stvari će vas privući. Ako niste sigurni zašto privlačite određene okolnosti u svom životu, pogledajte na šta su vam fokusirane misli. 

Verujte u sebe

Zakon privlačenja funkcioniše samo ako zaista verujete da zaslužujete ono što pokušavate da privučete. Kako teorija kaže, privlačite ono što jeste, a to znači da morate svim srcem da verujete da jeste ili možete biti upravo ono čemu se nadate. Da biste privukli ono što jeste, morate biti samouvereni.

Zakon karme je nešto drugo

Zakon karme takođe deluje na principu da privlačite ono što jeste, samo se malo razlikuje po tome što karma kaže da „ono što iznesete u univerzum vratiće vam se“.

Zakon privlačenja zahteva da privučete ono što jeste mnogo aktivnijim metodama, dok karma deluje tako što čini dela i čeka da vam univerzum vrati nešto jednake vrednosti.

Komentari (0)
Loading