Čorba se priprema brzo i jednostavno.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 300 g šampinjona
- 200 g bukovača
- 2 glavice crnog luka
- 2 šargarepe
- koren celera
- ulje
- so
- biber
- jaje
- pavlaka
- peršun
- brašno
- suvi začin
Priprema:
Bukovače sitno iseckajte ili sameljite u blenderu, a šampinjone secite na trećine ili četvrtine, lepše je kad su krupniji. Zagrejte ulje, dodajte pečurke i pržite desetak, petnaest minuta. Kada krenu da puštaju vodu, dadajte malo sitno iseckanog celera, luk i šargarepu i dinstajte narednih 20 minuta. Dodajte vodu, kuvajte još 20 minuta. Pomešajte žumance, kašiku brašna i kašiku pavlake. Dodajte toplu vodu, mešajte dok ne dobijete glatku masu. Ovu zapršku dodajte čorbi. Dodajte so,biber i suvi začin i na kraju peršun.
Prijatno!