Za koru:
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g mlevenih oraha
- 80 g putera
- 200 g krema krema
- 400 g krem sira
- 50 g šećera u prahu
- 200 ml slatke pavlake
- kašika mlevenih oraha
- istopljena čokolada
Keks, orahe izmešajte i dodajte istopljen puter. Sjedinite sastojke u homogenu masu.
Uzmite kalup prečnika 18 centimetara, obložite ga pek-papirom, stavite smesu i ravnomerno rasporedite.
U drugoj posudi mikserom umutite 200 grama krem sira sa 200 grama krema i to sipajte u kalup, preko već pripremljene kore i poravnajte.
Umutite slatku pavlaku, pred kraj dodajte šećer u prahu. Umućenu slatku pavlaku pomešajte sa ostalih 200 grama krem sira i drugi fil je gotov. Sipajte ga preko prethodnog fila.
Za kraj pospite mlevenim orasima i dekorišite istopljenom čokoladom.
Ohladite u frižideru par sati i uživajte.
BONUS VIDEO