Za koru:
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g mlevenih oraha
- 80 g putera
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 200 g krema krema
- 400 g krem sira
- 50 g šećera u prahu
- 200 ml slatke pavlake
- kašika mlevenih oraha
- istopljena čokolada
Keks, orahe izmešajte i dodajte istopljen puter. Sjedinite sastojke u homogenu masu.
Uzmite kalup prečnika 18 centimetara, obložite ga pek-papirom, stavite smesu i ravnomerno rasporedite.
U drugoj posudi mikserom umutite 200 grama krem sira sa 200 grama krema i to sipajte u kalup, preko već pripremljene kore i poravnajte.
Umutite slatku pavlaku, pred kraj dodajte šećer u prahu. Umućenu slatku pavlaku pomešajte sa ostalih 200 grama krem sira i drugi fil je gotov. Sipajte ga preko prethodnog fila.
Za kraj pospite mlevenim orasima i dekorišite istopljenom čokoladom.
Ohladite u frižideru par sati i uživajte.
BONUS VIDEO