Uradite ovo sa cvećem u vazi: Uz pomoć genijalnog trika će zadržati svežinu i nakon 2 sedmice, uverite se i sami

Vesti 21.09.2024 20:33 0

Kreatorka onlajn sadržaja Kler Dinhut veruje da je pronašla vrhunski trik koji će pomoći da čak i najjeftinije cveće iz supermarketa traje duže

cveće

Shutterstock

Kupovinom cveća se možete osećati divno. Predivni mirisi i boje osvežavaju svaku prostoriju. Ali da li osećate da bez obzira šta uradite, ono brzo uvene?

Može biti srceparajuće kada ste uložili novac u prelepo cveće, samo da ono uvene pred vašim očima. Postoje mnoge stvari koje im pomažu da traju duže, uključujući redovnu promenu vode ili dodavanje šećera u vazu.

Ali kreatorka onlajn sadržaja Kler Dinhut veruje da je pronašla vrhunski trik koji će pomoći da čak i najjeftinije cveće iz supermarketa traje duže. Kler, koja je poznata po svojoj ljubavi prema začinima i koja je nedavno objavila knjigu pod nazivom ,,The Condiment Book", je podelila briljantan i jednostavan trik sa svojim pratiocima.

cveće

Shutterstock

 

Pokazujući svoje neverovatno cveće u nedavnom snimku na TikTok-u, Kler je objasnila da je razlog zašto izgledaju tako dobro to zato što je isekla stabljike pod vodom. Objasnila je: „Evo zašto vam uvek kažem 'secite đstabljike cveća pod vodom'. Otišla sam na put verovatno pre dve nedelje. Verovatno sam ih dobila pre 15 dana [...]. A kada isečete stabljike pod vodom , stabljike upijaju vodu odmah, umesto da upiju vazduh, tako da duže ostaju sveže."

Kler je objasnila da se vidi da je to „staro“ cveće jer su neki listovi bili suvi, ali cveće je izgledalo neverovatno i bilo živo, prenosi Express

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading