Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : porođaj

Radnici u ŠOKU šta su videli: Žena se porodila u AVIONU, a nakon toga UHAPŠENA
18:18 Ispovesti

Radnici u ŠOKU šta su videli: Žena se porodila u AVIONU, a nakon toga UHAPŠENA

Transrodni muškarac je RODIO sina: Nije mu se svidelo što su ga u bolnici zvali "MAJKA"
16:00 Porodica

Transrodni muškarac je RODIO sina: Nije mu se svidelo što su ga u bolnici zvali "MAJKA"

"Ja sam u šoku": Edukatorka za PRIRODNI POROĐAJ pokazala je šta se dešava sa ženskom karlicom tokom rađanja bebe
20:00 Ispovesti

"Ja sam u šoku": Edukatorka za PRIRODNI POROĐAJ pokazala je šta se dešava sa ženskom karlicom tokom rađanja bebe

"NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA" Krenula je u ŠKOLU, a zatim je usledio ŠOK, njeni roditelji su za par minuta postali BAKA i DEKA
08:40 Ispovesti

"NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA" Krenula je u ŠKOLU, a zatim je usledio ŠOK, njeni roditelji su za par minuta postali BAKA i DEKA

Zimska ili LETNJA trudnoća?! Koje su prednosti, a koje mane!
09:45 Porodica

Zimska ili LETNJA trudnoća?! Koje su prednosti, a koje mane!

Reakcija oca je ZAPALILA društvene mreže: Očekivali su JEDNO dete, al je ultrazvuk pokazao TROJKE!
17:00 Porodica

Reakcija oca je ZAPALILA društvene mreže: Očekivali su JEDNO dete, al je ultrazvuk pokazao TROJKE!

Krenula do radnje po sitnice za kuću, a vratila se sa SINOM: Devojka (23) porodila se u PRODAVNICI, e evo ko je spasio život njenom detetu!
11:25 Ispovesti

Krenula do radnje po sitnice za kuću, a vratila se sa SINOM: Devojka (23) porodila se u PRODAVNICI, e evo ko je spasio život njenom detetu!

Muškarci su u NEVERICI: Babica pokazala kako izgleda UŠIVANJE posle PRIRODNOG porođaja, snimak dostigao 30 miliona pregleda, a kod mnogih je izazvao JEZU
08:00 Porodica

Muškarci su u NEVERICI: Babica pokazala kako izgleda UŠIVANJE posle PRIRODNOG porođaja, snimak dostigao 30 miliona pregleda, a kod mnogih je izazvao JEZU

"Dok sam se porađala, rekao mi je OVO": Supruga Aleka Boldvina prisetila se NAJTUŽNIJEG trenutka u porođajnoj sali, mnoge žene ovo ne bi PREĆUTALE!
20:13 Porodica

"Dok sam se porađala, rekao mi je OVO": Supruga Aleka Boldvina prisetila se NAJTUŽNIJEG trenutka u porođajnoj sali, mnoge žene ovo ne bi PREĆUTALE!

"Ljudi misle da je to naše DETE": Ovo su najmlađi BAKA i DEKA na svetu
14:15 Porodica

"Ljudi misle da je to naše DETE": Ovo su najmlađi BAKA i DEKA na svetu

VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
16:25 Ispovesti

VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!

Prva fotografija nakon POROĐAJA bivše TENISERKE: Jelena Janković postala je majka u 36. godini, a sad izgleda fantastično! (FOTO)
13:19 Poznati

Prva fotografija nakon POROĐAJA bivše TENISERKE: Jelena Janković postala je majka u 36. godini, a sad izgleda fantastično! (FOTO)

1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

watch-icon

Preporučujemo

božićna pšenica
19:05 Porodica

Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

ljudi
18:10 Porodica

Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji

konj
17:45 Horoskop

Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.