18:49 Porodica Najveće NOVOROĐENČE na svetu: Nakon 19 pobačaja, rodila je sina sa preko ŠEST kilograma, on je malo ČUDO!
15:10 Zdravlje Kada su pokazali koliko je duga EPIDURALNA igla ljudi su ZANEMELI: Doktori objašnjavaju da li boli i ide li igla do kraja?
13:42 Porodica "KRETANJE MEĐU ŠAVOVIMA I KRVAVIM ČARŠAFIMA": Mlada mama Ana svedoči o NAJVEĆOJ borbi, za koju pojedini misle da je "mačiji kašalj"
19:30 Ispovesti Dok se PORAĐALA, on se "ZABAVLJAO" sa najvažnijom ženom u njenom životu: "Kada sam videla fotke, mislila sam da je ŠALA"
20:30 Porodica On je otac i suprug GODINE: Dok je ona VRIŠTALA od bolova u POROĐAJNOJ sali, on je sebi našao DRUGU zanimaciju
08:30 Porodica "Danas ću se poroditi, a evo šta moj dečko radi": Više od MILION ljudi je ostalo u ŠOKU kada je ova trudnica pokazala kako joj njen partner pruža "PODRŠKU"
08:00 Ispovesti "Toliko je plakao da mu je iskočila VENA na čelu": Zbog NEPRIMERNOG ponašanja morala je da IZBACI muža iz porođajne sale, a kada je došao da je vodi kući rekao joj je NEŠTO UŽASNO
19:51 Ispovesti "Koristili smo svetlo sa mobilnog telefona": Avganistanska noćna mora oko POROĐAJA žena nakon što su TALIBANI preuzeli vlast
13:53 Porodica Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO
16:59 Ispovesti "Pravo je ČUDO što smo ŽIVI": Doktor se našalio sa Natalijom da "dete rađa dete", a zatim sledi PAKAO
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli