13:08 Porodica "Da li si sigurna da s njim želiš dete": Posvađali se oko POROĐAJA mnogo pre trudnoće i svi se pitaju da li je ovaj čovek GLUP ili bezosećajan
16:40 Ispovesti JEZIVA ispovest SUROGAT majke: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me POTPUNO PONIZILI, a onda je krenula moja NOĆNA MORA
14:06 Ispovesti Horor nakon POROĐAJA: O ovoj muci OD SRAMOTE niko ne priča, a nijedna porodilja ne može da je izbegne!
12:06 Ispovesti Ispovest TRUDNICE kojoj je oko "ISKOČILO" tokom porođaja: Stručnjaci objasnili ovo stanje i kako može brzo da se reši!
10:43 Zdravlje Da li je POROĐAJ zaista NAJGORA vrsta bola? Ovi BOLOVI su toliko JEZIVI da mu DEFINITIVNO staju na crtu!
16:03 Ispovesti RANJENICI U ČEKAONICI I PLAČ BEBE U PODRUMU Devojka (23) se porodila u UŽASNIM uslovima u kijevskoj bolnici tokom napada na ukrajinsku prestonicu! (FOTO)
11:00 Ispovesti Muž je doktorku OKAČIO na ČIVILUK: Tražila je 250 EVRA za carski rez, a majka i dete su bili UGROŽENI
14:24 Ispovesti "Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!
16:10 Ispovesti "Bila sam u ZASTRAŠUJUĆIM bolovima, a pazusi su bili puni MLEKA!": Žena OTKRILA neobičanu pojavu nakon porođaja!
22:15 Porodica NJEN SLUČAJ JE JEDAN U 100.000: O ovom porođaju se priča, način na koji je dečak je došao na svet, ostavio je BEZ DAHA doktore
09:00 Porodica Gore od prevare: Ove 4 stvari nanose mnogo više štete, reagujte pre nego što bude kasno
08:27 Zdravlje Zdrav i ukusan hleb: Stručnjaci tvrde da je odličan za varenje, ali evo ko treba da ga izbegava
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije