08:40 Ispovesti "NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA" Krenula je u ŠKOLU, a zatim je usledio ŠOK, njeni roditelji su za par minuta postali BAKA i DEKA
17:00 Porodica Reakcija oca je ZAPALILA društvene mreže: Očekivali su JEDNO dete, al je ultrazvuk pokazao TROJKE!
11:25 Ispovesti Krenula do radnje po sitnice za kuću, a vratila se sa SINOM: Devojka (23) porodila se u PRODAVNICI, e evo ko je spasio život njenom detetu!
08:00 Porodica Muškarci su u NEVERICI: Babica pokazala kako izgleda UŠIVANJE posle PRIRODNOG porođaja, snimak dostigao 30 miliona pregleda, a kod mnogih je izazvao JEZU
20:13 Porodica "Dok sam se porađala, rekao mi je OVO": Supruga Aleka Boldvina prisetila se NAJTUŽNIJEG trenutka u porođajnoj sali, mnoge žene ovo ne bi PREĆUTALE!
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
13:19 Poznati Prva fotografija nakon POROĐAJA bivše TENISERKE: Jelena Janković postala je majka u 36. godini, a sad izgleda fantastično! (FOTO)
12:14 Zdravlje Posle porođaja probudila se sa STRAŠNOM deformacijom: "Sramota me je da pogledam nekoga u oči, a ni DOKTORI nisu od pomoći"
17:18 Porodica "Vraćaj je UNUTRA, nisam spremna, doći ću sutra": NAJSMEŠNIJE izjave trudnica u momentu POROĐAJA
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale