20:53 Poznati Nije se ni porodila, a već dobila poklon: TikTok zvezdi muž kupio najskuplju tašnu na svetu, od cifre će vam se zavrteti u glavi
11:11 Ispovesti Pre porođaja pojela sam đevrek i zamalo da mi oduzmu dete: Mame pazite, nemojte da pravite istu grešku!
10:38 Porodica Lekari nikada nisu videli nešto slično: Mama je rodila trojke, ali se jedna beba potpuno razlikovala od ostalih
15:34 Ispovesti Muž je "preskočio" rođenje prvog deteta jer je imao preča posla: Kad je saznala o čemu se radi, svet joj se srušio
15:55 Ispovesti Ja krvava i ušivena došla kući posle porođaja, a tamo sva njegova rodbina: Sve sam prećutala, ali ovaj svekrvin komentar me "ubio"
19:59 Porodica Dete nije jedina sreća: Majke žele samo jednu stvar nakon porođaja, naučnici objašnjavaju o čemu se radi
15:58 Porodica Da li paklene vrućine mogu izazvati prevremeni porođaj? Stručnjaci dali trudnicama savet zlata vredan
21:29 Poznati Htela je da "nosi" snažno i specifično ime? Manekenka Nina Seničar sinu dala ime jakog značenja, jedna stvar najupečatljivija
21:29 Porodica Ovo sigurno niste znali: Postoji bizaran razlog zašto se žene porađaju u ležećem položaju i nema mnogo smisla
20:33 Zdravlje Nestaju i kilogrami i depresija: Istraživanje otkrilo šta bi moglo da pomogne majkama nakon porođaja
11:50 Poznati Slavna glumica postala mama: Dugo je krila da je trudna, a sada u rukama drži svoju prvu bebu
20:37 Porodica Ponovo ste trudni? Otkrivamo sve što treba da znate o drugom porođaju, dobro se naoštrite
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale