18:45 Poznati Kloi Kardašijan dobila DRUGO dete: Divne vesti je čuvala u STROGOJ tajnosti, a evo kod je POLA beba
11:45 Porodica Porodila se na sastanku sa NOVIM dečkom: Sa njom se poigrala SUDBINA, a on je onda uradio nešto NEVEROVATNO
21:40 Porodica Tridesetpetogodišnjakinja je imala četiri SPONTANA porođaja: A onda se desilo nešto što se JEDNOM u milion slučajeva događa
15:15 Poznati Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
17:00 Porodica Trudnice, vodite računa KOJIM SREDSTVIMA čistite kuću: Strogo PREKONTROLIŠITE da ne biste UGROZILI zdravlje vaše BEBE
17:20 Porodica Svet gleda u ČUDU ovaj snimak: Doktor uspeo da SNIMI rađanje BLIZANACA, ovo se dešava JEDNOM u 80.000 slučajeva
11:15 Poznati Marija Šarapova se PORODILA u tajnosti: Krila je vest DVE nedelje, a sada je objavila FOTOGRAFIJU bebe
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
17:55 Poznati Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"
19:20 Porodica Evo zašto NE SMETE da imate LAK na noktima kada idete na POROĐAJ: Njihov izgled doktoru signalizira sve, može čak i da vam spasi život
20:15 Porodica U avionu, čamcu i na drvetu: Ovo su najčudnija mesta gde su se žene porađale, a ovo su njihove priče
19:00 Ispovesti Traumatična iskustva na porođaju: Medicinska sestra je NASRNULA na mene, pritisnula neko dugme, a onda sam mislila da ću UMRETI od BOLOVA
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!