18:20 Porodica ISKRVARILA JE ZA 20 MINUTA, IZGUBILA BEBU I JEDVA PREŽIVELA: Lea Kiš je ispričala svoju traumu tokom druge trudnoće
21:20 Porodica POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
23:00 Ispovesti Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova
22:40 Zdravlje Od prve KONTRAKCIJE do BEBE: Ovo su faze PRIRODNOG porođaja i bilo bi dobro da ih znate
12:29 Ispovesti Tamara iz Gornjeg Milanovca je JEDVA preživela POROĐAJ: Prilikom CARSKOG reza i debelo crevo su joj isekli, još se bori sa POSLEDICAMA!
10:49 Porodica Bolna ispovest SRPKINJE koja se porodila u Austriji: "Mojoj bebi je STALO SRCE, a oni su ODBIJALI da me porode na CARSKI REZ"
15:30 Ispovesti Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe
13:08 Porodica "Da li si sigurna da s njim želiš dete": Posvađali se oko POROĐAJA mnogo pre trudnoće i svi se pitaju da li je ovaj čovek GLUP ili bezosećajan
16:40 Ispovesti JEZIVA ispovest SUROGAT majke: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me POTPUNO PONIZILI, a onda je krenula moja NOĆNA MORA
14:06 Ispovesti Horor nakon POROĐAJA: O ovoj muci OD SRAMOTE niko ne priča, a nijedna porodilja ne može da je izbegne!
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojkom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi