12:58 Porodica Zbog NEIZLEČIVE bolesti morala je da uradi TRANSPLATACIJU: Nikako nije smela da ZATRUDNI, a onda se dogodilo čudo
16:20 Ispovesti Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno
10:15 Poznati Porodila se Nataša Kovačević: Objavila je PRVU fotografiju iz porodilišta, a evo koje IME je izabrala za DETE
14:32 Porodica Kada se dete rodilo lekari su ostali ZATEČENI: Beba je bila ZDRAVA samo je imala čudnu IZRASLINU na trtici (FOTO)
11:45 Poznati "Ostala sam trudna sa 18, roditelji nisu hteli da čuju za SVADBU": Par meseci nakon porođaja Kaja je stavila TAČKU na taj brak, a onda je krenula prava BORBA
20:00 Ispovesti Između kontrakcija odgovarala je na pitanja: Buduća BABICA se porodila dok je branila diplomski
15:15 Ispovesti Rodila dete dva meseca posle SMRTI: U 17. nedelji TRUDNOĆE sve je krenulo NIZBRDO a onda je usledilo pravo ČUDO!
08:30 Porodica Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"
19:39 Porodica Žena se porodila, LEKARI su zanemeli: Ono što su izvukli iz njene UTROBE, sve je ostavilo u ŠOKU (FOTO)
17:00 Ispovesti Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU
19:40 Porodica Evo zašto NE ŽELIM bebu: Babica snimila video na kome pokazuje kako igleda perinealni rez
11:33 Poznati PORODILA se Marija Egelja: Čestitke stižu sa svih strana, roditelji NE skidaju osmeh s lica
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima