22:20 Porodica Hani su doktori rekli da joj je beba u stomaku UMRLA: Otkucaja srca nije bilo, rekli su da moraju HITNO da je porode, a onda se desilo čudo
16:40 Ispovesti Bolove je pripisivala TRUDNOĆI: Samo sat vremena nakon porođaja, doktori su novopečenoj majci postavili UŽASNU dijagnozu
11:45 Poznati Biljana Tipsarević je OVO skroz izbacila iz ishrane i SMRŠALA 30 kilograma: Otkrila nam je TAJNU njenog savršenog izgleda, evo šta ona svaki dan jede
15:00 Ispovesti Srpska STJUARDESA ispričala kao izgleda POROĐAJ u avionu: Osoblje priskače u pomoć i obavezno PRVO radi sledeću stvar
10:23 Poznati "Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance
14:42 Porodica Tamara se PORODILA u avionu, a NIJE znala da je trudna: Detetu je dala IME po čoveku koji joj je POMOGAO, a u Srbiji ima DIVNO značenje
12:58 Porodica Zbog NEIZLEČIVE bolesti morala je da uradi TRANSPLATACIJU: Nikako nije smela da ZATRUDNI, a onda se dogodilo čudo
16:20 Ispovesti Prisustvovao je POROĐAJU supruge, a onda je OVO napisao: Internet je EKSPODIRAO, muškarcima je poručio samo jedno
10:15 Poznati Porodila se Nataša Kovačević: Objavila je PRVU fotografiju iz porodilišta, a evo koje IME je izabrala za DETE
14:32 Porodica Kada se dete rodilo lekari su ostali ZATEČENI: Beba je bila ZDRAVA samo je imala čudnu IZRASLINU na trtici (FOTO)
11:45 Poznati "Ostala sam trudna sa 18, roditelji nisu hteli da čuju za SVADBU": Par meseci nakon porođaja Kaja je stavila TAČKU na taj brak, a onda je krenula prava BORBA
20:00 Ispovesti Između kontrakcija odgovarala je na pitanja: Buduća BABICA se porodila dok je branila diplomski
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog