11:10 Porodica Zašto se žene PORAĐAJU u ležećem POLOŽAJU? Razlog je neverovatno BIZARAN, a za mnoge i PERVERZAN!
12:15 Porodica Ovo je najbolji POLOŽAJ za porođaj: Zbog FETIŠA jednog kralja, žene se i dan danas muče i rađaju decu LEŽEĆI
18:20 Porodica ISKRVARILA JE ZA 20 MINUTA, IZGUBILA BEBU I JEDVA PREŽIVELA: Lea Kiš je ispričala svoju traumu tokom druge trudnoće
21:20 Porodica POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
23:00 Ispovesti Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova
22:40 Zdravlje Od prve KONTRAKCIJE do BEBE: Ovo su faze PRIRODNOG porođaja i bilo bi dobro da ih znate
12:29 Ispovesti Tamara iz Gornjeg Milanovca je JEDVA preživela POROĐAJ: Prilikom CARSKOG reza i debelo crevo su joj isekli, još se bori sa POSLEDICAMA!
10:49 Porodica Bolna ispovest SRPKINJE koja se porodila u Austriji: "Mojoj bebi je STALO SRCE, a oni su ODBIJALI da me porode na CARSKI REZ"
15:30 Ispovesti Test mlade devojke je bio NEGATIVAN: Roditelji mislili da LAŽIRA BOLOVE u stomaku, a ona RODILA sina na PODU dnevne sobe
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!