20:00 Ispovesti Između kontrakcija odgovarala je na pitanja: Buduća BABICA se porodila dok je branila diplomski
15:15 Ispovesti Rodila dete dva meseca posle SMRTI: U 17. nedelji TRUDNOĆE sve je krenulo NIZBRDO a onda je usledilo pravo ČUDO!
08:30 Porodica Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"
19:39 Porodica Žena se porodila, LEKARI su zanemeli: Ono što su izvukli iz njene UTROBE, sve je ostavilo u ŠOKU (FOTO)
17:00 Ispovesti Pre porođaja je pojela KIFLICE i za malo da joj ODUZMU dete: Sada ona upozorava druge porodilje da ne naprave istu GREŠKU
19:40 Porodica Evo zašto NE ŽELIM bebu: Babica snimila video na kome pokazuje kako igleda perinealni rez
11:33 Poznati PORODILA se Marija Egelja: Čestitke stižu sa svih strana, roditelji NE skidaju osmeh s lica
14:12 Ispovesti U bolnicu je otišla ZBOG upale slepog CREVA: 15 minuta kasnije držala je svoju BEBU u naručju
18:21 Ispovesti Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
14:32 Porodica Gole MAME su OK, a bebina glava je PROBLEM? OVA fotografija je zabranjena na FEJSBUKU jer je previše "VULGARNA"
08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
08:54 Dom i saveti Siguran trik da zaštitite paradajz od smrdibuba: Vaša bašta će biti za njih zabranjena zona
08:30 Dom i saveti Ledena voda ceo dan: Kako da flašica ostane sveža i hladna i po najvećoj vrućini (video)
22:02 Horoskop Stiže nova era: Subota, 5. jul je dan kada ova 3 horoskopska znaka dobijaju nalet inspiracije, snažniji su nego što misle
21:31 Zdravlje Otok, bol u stomaku i leđima: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo, mogu ukazivati na ozbiljan problem
21:00 Dom i saveti Nije 40, a ni 60: Evo koja temperatura je idealna za pranje posteljine, duže će vam trajati
20:29 Poznati Napravio životnu grešku: Bred Pit se i dalje kaje zbog ove stvari, tiče se odnosa sa Anđelinom