19:40 Porodica Evo zašto NE ŽELIM bebu: Babica snimila video na kome pokazuje kako igleda perinealni rez
11:33 Poznati PORODILA se Marija Egelja: Čestitke stižu sa svih strana, roditelji NE skidaju osmeh s lica
14:12 Ispovesti U bolnicu je otišla ZBOG upale slepog CREVA: 15 minuta kasnije držala je svoju BEBU u naručju
18:21 Ispovesti Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
14:32 Porodica Gole MAME su OK, a bebina glava je PROBLEM? OVA fotografija je zabranjena na FEJSBUKU jer je previše "VULGARNA"
08:05 Ispovesti Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE
16:45 Ispovesti "Ne želim RUŽNA da rodim BEBU": Influenserka uradila kompletan tretman ULEPŠAVANJA pred POROĐAJ, reakcija drugih MAMA nas je sve IZNENADILA
08:00 Porodica Fascinantne fotografije BEBE rođenje u VODENJAKU: Jedan u 80.000 slučajeva, izgleda i PREDIVNO i PRESTRAŠNO u isto vreme
10:44 Ispovesti Iskrena ispovest mame KATARINE: "Priznajem, nisam zavolela svoju DECU kad sam ih RODILA"
19:30 Ispovesti Jelena se je majka TROJE dece: Dva puta se SVOJOM ODLUKOM porodila u SOPSTVENOM DOMU i sa nama podelila to magično iskustvo
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike
21:40 Lepota i Moda Anđeoska lepota, a brutalno isklesano telo: Plava lepotica svu svoju raskoš istakla u beloj čipki
21:10 Lepota i Moda Tri modne greške koje dodaju 10 godina: Žene starije od 50 moraju da vode računa o ovome
20:40 Ispovesti "Sestro, nećeš se ti usrećiti pored njega": Mladoženja priredio šok scenu, mladi savetuju da pobegne dok nije prekasno!
20:10 Poznati Džordž Kluni postao predmet ismejavanja: Kažu da zbog 1 detalja izgleda 20 godina starije