15:15 Poznati Posle 11 sati POROĐAJA čula je "O MOJ BOŽE": Ni sama nije verovala da je rodila TAKVO dete, geni su se poigrali s njom
17:00 Porodica Trudnice, vodite računa KOJIM SREDSTVIMA čistite kuću: Strogo PREKONTROLIŠITE da ne biste UGROZILI zdravlje vaše BEBE
17:20 Porodica Svet gleda u ČUDU ovaj snimak: Doktor uspeo da SNIMI rađanje BLIZANACA, ovo se dešava JEDNOM u 80.000 slučajeva
11:15 Poznati Marija Šarapova se PORODILA u tajnosti: Krila je vest DVE nedelje, a sada je objavila FOTOGRAFIJU bebe
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
17:55 Poznati Voditeljka Ksenija Bujišić o BORBI za život nakon porođaja: "Bili su to NADLJUDSKI BOLOVI, dve OPERACIJE i mogla bih sve ponovo"
19:20 Porodica Evo zašto NE SMETE da imate LAK na noktima kada idete na POROĐAJ: Njihov izgled doktoru signalizira sve, može čak i da vam spasi život
20:15 Porodica U avionu, čamcu i na drvetu: Ovo su najčudnija mesta gde su se žene porađale, a ovo su njihove priče
19:00 Ispovesti Traumatična iskustva na porođaju: Medicinska sestra je NASRNULA na mene, pritisnula neko dugme, a onda sam mislila da ću UMRETI od BOLOVA
11:10 Porodica Zašto se žene PORAĐAJU u ležećem POLOŽAJU? Razlog je neverovatno BIZARAN, a za mnoge i PERVERZAN!
12:15 Porodica Ovo je najbolji POLOŽAJ za porođaj: Zbog FETIŠA jednog kralja, žene se i dan danas muče i rađaju decu LEŽEĆI
22:00 Lepota i Moda Ukoliko želite možete na prirodan način potamneti sedu kosu: Ispirajte je ovim sastojom i dobićete ludilo rezultate
21:32 Ispovesti Zaprepastio se kada je video šta mu je u dvorištu: Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi