22:00 Porodica Sestre BLIZNAKINJE su se udale za braću blizance: Evo kako njihova deca izgledaju, niko ne može da veruje
17:00 Ispovesti Popila je LEK koji joj je doktor propisao, a sada se BORI ZA ŽIVOT: Koža joj je prekrivena užasnim PLIKOVIMA, ne liči na sebe (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
08:00 Porodica Sa 18 godina je upoznala Marka koji je tad imao 40: "Mnogi ljudi su nas osudili, sada smo muž i žena"
18:00 Ispovesti Pre osam godina, Sara je ubila KOMŠIJU: Osvetila mu se jer joj dirao sina, a kad je izašla iz zatvora komšiluk joj je priredio ŠOK
14:40 Poznati Nakon žučne svađe sa ženom, popio je ŠAKU TABLETA: Nina Rešića od sigurne smrti spasila ova pevačica
13:00 Ispovesti Melani je osoba sa INVALIDITETOM i nevinost je izgubila u 43. godini: "To je bio prvi put da sam bila gola pred muškarcem, van bolnice"
07:50 Ispovesti Pod vodom je 76 dana i namerava da ostane duže: Želi da i drugi krenu njegovim stopama
22:02 Porodica Pravo je čudo kako su PREŽIVELE: Spojene bliznakinje uspešno RAZDVOJENE nakon više od 20 operacija
18:30 Lepota i Moda Nakon što je uradila MANIKIR nokti su počeli da joj otpadaju: "Bojala sam se da ću da izgubim prste" (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
08:30 Ispovesti Njen STOMAK nikoga nije ostavio ravnodušnim: Trudnica je očekivala TROJKE, a snimak na kraju trudnoće je sve ZBUNIO
15:30 Ispovesti "Dečko me je prevario sa drugim MUŠKARCEM": "Sve vreme sam imala osećaj da nešto nije u redu"
19:43 Ispovesti Dečko je KIDNAPOVAO, a onda izbacio iz kombija: Ostala je PARALIZOVANA, a sada se dogodilo ČUDO - "Anđela nije želela da umre"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore