20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
15:31 Porodica Kad novac legne na račun, počinje spremanje: Baka koja već 10 godina naplaćuje božićni ručak deci i unucima, podigla cenu
13:48 Ispovesti Zlatko je "poludeo" pod stare dane i razveo se posle 28 godina braka: "Ali čim sam video ove njene navike, molio sam Dragicu da me primi nazad"
12:50 Poznati Od prevare do bankrota: Konobarici napravio dete dok mu se žena porađala, bio u zatvoru, sad uživa sa 23 godine mlađom!
16:43 Ispovesti "Nisam je ni pogledala“: Potresna ispovest Beograđanke koja je ostavila bebu u porodilištu, "isplakala sam se za dva života"
09:28 Porodica "Čim je Jovo umro, bilo mi je jasno": Milena je preživela pakao kada je ostala bez muža, a svekrva doliva ulje na vatru
21:47 Ispovesti Moj suprug i njegova porodica izbacili su mene i dete iz kuće, govoreći: "Jadni paraziti, kako ćete preživeti bez mene?", godinu dana kasnije požalili su za sveku reč
17:51 Porodica Svekrva objavila listu obaveza za ženu svog sina: Ljudi zgroženi, već sažaljevaju snaju
12:52 Ispovesti „Mislila sam da neću preživeti porođaj“: Rodila bebu džina, doktori tako nešto godinama nisu videli!
16:47 Ispovesti Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Evo prave istine o razvodima i zašto vaš brak možda visi o koncu
12:50 Poznati “Muž me je tukao, varao i zvao krava muzara”: Poznata lepotica prošla pakao, a svi su mislili da živi u bajci
14:02 Ispovesti Usvojena kao beba, 60 godina kasnije otkrila gorku istinu: "Kupili su me za šaku novca"
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!