16:18 Ispovesti Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“
16:22 Zdravlje Baka otkrila tajnu mladolikosti: Ima 92 godine, krenula u teretanu sa 65, a lice neguje vrlo jednostavno
15:07 Porodica Za iskrenost dobila 4 miliona lajkova: Jedna žena je izjavila da je loša mama, a ćerkin odgovor je sve raznežio
12:26 Ispovesti „Svaki koristi svoju“: Devojka ima dve vagine i viđa se sa dva momka istovremeno, kaže da tako nikoga ne vara!
16:00 Ispovesti Ne misli da radi nešto loše: Žena uvek vara partnera kad je na odmoru, kaže da se to u inostranstvu ne računa
16:56 Porodica To nikako nije očekivala: Devojka napravila lažni profil da uhvati dečka u prevari, a ono što je saznala je dotuklo
08:45 Porodica Nekima je romantično, drugi se zgražavaju: Devojka objavila snimak raskošne prosidbe, ali nešto važno nedostaje
20:28 Porodica Kao u španskoj seriji: „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“
20:21 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
21:03 Ispovesti Niko se tome nije nadao: Mladoženja je čuvao tajnu godinu dana, a onda je sve ispričao na venčanju, pa šokirao i mladu i njene roditelje
18:02 Ispovesti Jedni ga osuđuju, a drugi podržavaju: „Ne ustajem u autobusu ni trudnicama, ni babama i dedama. I ja sam umoran!“
09:00 Ispovesti Podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji: Sada pozira bez grudi u toplesu, bez ikakvog stida (VIDEO)
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore