14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
14:15 Ispovesti Žena uništena zbog strašne izdaje brata i najbolje prijateljice: Uradili su mi ono što niko normalan ne bi mogao – i to bez trunke kajanja
13:52 Ispovesti Otac mi je na samrti otkrio porodičnu tajnu: To me je uništilo, ceo život mi se okrenuo naglavačke
10:05 Ispovesti Žena zatekla muža i majku u spavaćoj sobi: Tajna afera trajala 22 godine, a sad im priredila paklenu osvetu, koju će pamtiti do kraja života
14:27 Ispovesti Tura ta turom, često nisam znao ni koji je dan: Jovica iz Kruševca 12 godina vozi kamion da otplati stambeni kredit, a onda je saznao ženinu tajnu
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
12:24 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
12:40 Ispovesti Anđu su komšije sahranile: Za muža nije postojala, deca je zaboravila – umrla je od tuge, napustila i sama
15:11 Ispovesti Nepoznati muškarac joj je na salveti napisao „Beži!“: Devojka je bila na ljubavnom sastanku u kafiću kada joj je doturio tu poruku
12:40 Porodica Kad ostare, ljudi žale što su ovo kasno shvatili: Ne pravite iste greške, ništa se u životu ne podrazumeva
12:38 Lepota i Moda One ne podsećaju jedna na drugu, one su iste: Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon?
12:13 Dom i saveti Najlepše cveće za dvorište i terasu: Krasiće ih do oktobra neobičnim izgledom, a uspeva i početnicima
11:48 Poznati U 71. godini čeka osmo dete sa četvrtom suprugom: Sadašnja žena mu je u poodmakloj trudnoći, ali strast ne jenjava!
11:15 Dom i saveti Na letovanju ste i jedete s "all inclusive" švedskog stola? Evo šta treba da znate o jajima koja vam nude!
10:49 Lepota i Moda Pronašli smo savršeni letnji autfit za šetnju po Knezu: I kraljica Leticija ga obožava, uvek ćete u njemu biti primećene
10:25 Horoskop Mesečni horoskop za jul 2025.: Vodolije i Blizanci će doživeti razočaranja, Strelčevima prilika za romantične obrate