15:02 Ispovesti Mlada kao da je imala povez na očima: Kuma flertovala s mladoženjom pred njom, pa otišla korak dalje!
17:30 Ispovesti Danima se priča o ovoj svadbi: Mladenci gostima sve naplatili, oni mislili da je skrivena kamera!
16:30 Ispovesti Lekar mu utvrdio upalu grla, a sutradan je umro: Kod mladog tate su ignorisani ovi simptomi
19:15 Ispovesti Bračni revanš o kojem svi pričaju: Muž istetovirao ženinu nepristojnu facu na butinu, ona šokirala ljude osvetom!
17:08 Ispovesti Zgodna doktorka šokira golišavim fotkama: „Mom mužu govore da me ostavi, jer se izazovno slikam“
10:28 Ispovesti Baka prešla 3200 kilometara zbog unuka: Otkrila strašnu istinu koja ju je slomila, "priznaju samo snajine roditelje"
10:45 Ispovesti Kristina je sina sa 3 godine dala na usvajanje: Posle 7 godina saznala šta se desilo sa njim, ovome se nije nadala
16:10 Porodica Jelena svekrvi izglancala kuću od poda do plafona: Jedni je dižu u nebesa, drugi je pljuju bez milosti, šta vi kažete
11:20 Porodica Natalija se udala za nigerijskog princa: Završila u kolibi sa svekrvom i još 11 rođaka, bez struje i vode
10:28 Porodica "Ukrala si mi dete": Lidija u suzama optužila rođenu majku, "okrenula si ga protiv mene"
14:17 Poznati Muž prelepe glumice izneo jezive optužbe: „Vara me, zavisna je od lekova, a da znate tek šta sam joj našao u mobilnom!“
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac