18:05 Ispovesti Toliko se zgrozila da je sve podelila na INTERNETU: "Ne mogu da verujem šta je moja sestra poslužila gostima na svadbi"
16:33 Ispovesti Bivši je prevario sa SESTROM, ali to nije sve: Sada ona želi da ga dovede na njeno venčanje
16:11 Zdravlje Požalila se na na blagu temperaturu, legla u krevet i umrla: Sve je izgledalo kao obična PREHLADA, a bilo je mnogo ozbiljnije
14:39 Ispovesti I ovo se dešava: Žena je prisustvovala venčanju bivšeg muža, za njega kaže da joj je kao rođeni brat
10:30 Porodica Blizanci koji su PRIVUKLI pažnju celog SVETA: Doktori kažu da nikada nisu videli toliku RAZLIKU
21:23 Ispovesti Ema se sa medenog meseca vratila srećna: "Onda sam čula muža kako se ruga mom izgledu"
19:40 Ispovesti Devojka (22) zarobljena u telu deteta: "Želim da doživim pravu ljubav, ali me posmatraju kao uzorak za laboratoriju"
14:46 Porodica Ima 21 godinu i troje dece: Svi je pitaju je gde su očevi, govore joj da je užasna majka i da je trebalo da abortira
11:49 Porodica Kod kuće imaju DAN za depilaciju: Trogodišnjoj ćerki mama redovno sređuje OBRVE i za to ima "dobar" razlog
09:35 Ispovesti Njih dvoje su se upoznali na ODMORU: Posle dva dana su dali otkaz i počeli da putuju svetom
16:15 Ispovesti Živi život pravog VIKINGA: Ona je žena koja BOGOVIMA prinose žrtve, a prosidbe muškaraca stalno odbija
09:17 Ispovesti Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore