08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede
18:05 Ispovesti Toliko se zgrozila da je sve podelila na INTERNETU: "Ne mogu da verujem šta je moja sestra poslužila gostima na svadbi"
16:33 Ispovesti Bivši je prevario sa SESTROM, ali to nije sve: Sada ona želi da ga dovede na njeno venčanje
16:11 Zdravlje Požalila se na na blagu temperaturu, legla u krevet i umrla: Sve je izgledalo kao obična PREHLADA, a bilo je mnogo ozbiljnije
14:39 Ispovesti I ovo se dešava: Žena je prisustvovala venčanju bivšeg muža, za njega kaže da joj je kao rođeni brat
10:30 Porodica Blizanci koji su PRIVUKLI pažnju celog SVETA: Doktori kažu da nikada nisu videli toliku RAZLIKU
21:23 Ispovesti Ema se sa medenog meseca vratila srećna: "Onda sam čula muža kako se ruga mom izgledu"
19:40 Ispovesti Devojka (22) zarobljena u telu deteta: "Želim da doživim pravu ljubav, ali me posmatraju kao uzorak za laboratoriju"
14:46 Porodica Ima 21 godinu i troje dece: Svi je pitaju je gde su očevi, govore joj da je užasna majka i da je trebalo da abortira
11:49 Porodica Kod kuće imaju DAN za depilaciju: Trogodišnjoj ćerki mama redovno sređuje OBRVE i za to ima "dobar" razlog
09:35 Ispovesti Njih dvoje su se upoznali na ODMORU: Posle dva dana su dali otkaz i počeli da putuju svetom
13:05 Lepota i Moda Legendarna manekenka (71) otkrila šta je sve korigovala na svom licu: Zahvaljujući tome izgleda kao milion dolara
12:35 Dom i saveti Kraljica svih začina: Lepo miriše, a otklanja sve tegobe, a ovu biljku možete držati bilo gde u kući!
12:05 Poznati Prija joj seoski život: Žena s najlepšim licem na svetu pobegla iz grada, a društvo joj sad prave konji i koze
11:35 Dom i saveti Zakopajte ovu jeftinu namirnicu oko ruža: Poljski miševi im neće ni prići, a one će bujati sve do kasne jeseni!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"