11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
17:13 Ispovesti Učiteljica pronašla sreću pored 23 godine mlađeg muškarca: "Imamo puno toga zajedničkog"
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
11:11 Ispovesti Milica se požalila JAVNO: "Moj muž je beskoristan, imamo troje DECE, on ništa ne zna da uradi"
10:22 Ispovesti Aleksandru je muž varao godinama, a ona mu je oprostila: "Nisam htela da ga napustim u njegovim najtežim momentima"
10:52 Porodica Odustajanje nije bilo OPCIJA: Helen je sa 53. godine rodila dete, pokušavala je da zatrudni 25 godina
10:24 Ispovesti U školi je maltretirao, a ona se udala za njega: "Verujem da je imao dobar razlog da me napada"
13:05 Lepota i Moda Legendarna manekenka (71) otkrila šta je sve korigovala na svom licu: Zahvaljujući tome izgleda kao milion dolara
12:35 Dom i saveti Kraljica svih začina: Lepo miriše, a otklanja sve tegobe, a ovu biljku možete držati bilo gde u kući!
12:05 Poznati Prija joj seoski život: Žena s najlepšim licem na svetu pobegla iz grada, a društvo joj sad prave konji i koze
11:35 Dom i saveti Zakopajte ovu jeftinu namirnicu oko ruža: Poljski miševi im neće ni prići, a one će bujati sve do kasne jeseni!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"