11:10 Ispovesti Tajne dugovečnosti doktora od 103 godine: Otkrio navike koje su mu pomogle da postane stogodišnjak
15:30 Ispovesti Kako je žena otkrila da je muž vara: Poslao joj je sliku iz stana, ona je po 1 detalju odmah znala da nije sam!
15:09 Ispovesti „Sin ne sme da troši pare na brza kola i lake žene“: Advokat otkrio najčudnije zahteve koje ljudi pišu u testamentu
12:36 Ispovesti Moja svekrva neće ni da pogleda unuku! Okrenula je i muža protiv mene, evo zbog čega mi je napravila pakao od života!
22:06 Porodica Vlasnik restorana je uzimao pare iz tegle za napojnice: Jednog dana je tamo našao poruku koja ga je šokirala
21:18 Ispovesti Ana (39) je zbog krpelja zamalo ostala nepokretna: „Već 20 godina se borim s posledicama, nekad ne mogu da pomeram prste“
18:45 Ispovesti Ovog čoveka mrze sve žene sveta: Evo šta je uradio svojoj supruzi i izazvao skandal neviđenih razmera
15:20 Ispovesti Svi svatovi plakali sa mladom: Dobila je poklon od mladoženje, a kad je otvorila kutijicu, shvatila da nije namenjen njoj!
14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac