16:45 Ispovesti Najsrećniji dan u životu u trenu se pretvorio u NOĆNU MORU: Samo par sati nakon što je rekla DA, mlada je tragično nastradala
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
09:00 Ispovesti Radila je kao PRINCEZA u Diznilendu: Devojka je sada otkrila kakvu torturu je prolazila u "NAJSREĆNIJEM GRADU"
22:00 Porodica Jedan od šest miliona: Lekari ŠOKIRANI nakon rođenja ovog dečaka - Od 17. veka rodilo se samo 100 ovakvih ljudi
21:02 Ispovesti Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"
19:30 Ispovesti "Uhvatio ju je za lice i oborio na zemlju": Devojčica (4) ima preko 40 šavova na LICU nakon napada psa (FOTO)
16:20 Ispovesti Sama se ofarbala, pa doživela užas: "Lice mi je oteklo, niko nije mogao da me prepozna"
07:50 Ispovesti Gorko-slatka priča iz Amerike: Beti (92) radi preko 70 godina i još ne može da se penzioniše zbog ovog DUGA
13:05 Lepota i Moda Legendarna manekenka (71) otkrila šta je sve korigovala na svom licu: Zahvaljujući tome izgleda kao milion dolara
12:35 Dom i saveti Kraljica svih začina: Lepo miriše, a otklanja sve tegobe, a ovu biljku možete držati bilo gde u kući!
12:05 Poznati Prija joj seoski život: Žena s najlepšim licem na svetu pobegla iz grada, a društvo joj sad prave konji i koze
11:35 Dom i saveti Zakopajte ovu jeftinu namirnicu oko ruža: Poljski miševi im neće ni prići, a one će bujati sve do kasne jeseni!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"