13:59 Ispovesti Bolje da ne dođeš na svadbu: Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao!
13:10 Ispovesti “Zašto si ubio moju majku?”: Savršena porodica bila je laž, otac lekar bio je monstrum u kući, dečak otkrio sve
14:19 Ispovesti "Svekrva mi zabranila belu venčanicu": Snežana je doživela najstrašnije poniženje, žene je masovno podržale
13:05 Porodica Prosidba na plaži krenula po zlu: Nepozvani gost postao glavna zvezda, svi pričaju samo o njemu!
15:12 Ispovesti Kupili smo im kuću, a onda su nam okrenuli leđa: Ne viđamo ni ćerku, ni unuke, očajni smo, a za sve je kriv zet!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!
14:13 Ispovesti Verenik me ostavio pred svadbu, jer sam debela: Smršala sam 50 kg i pobedila na izboru za mis, svi su zanemeli!
13:37 Ispovesti Mlađi brat me zove tata: Ćutao sam 12 godina, jer sam ga odgajio, nemam srca da mu kažem istinu
08:45 Ispovesti "Devojka mi je postavila ultimatum - ili pas ili ona“: Momak se požalio i pokrenuo lavinu komentara
12:18 Ispovesti Moj sin je poginuo i ostavio suprugu i dvoje dece: Više nisam morala da trpim snaju, evo šta sam uradila
10:45 Porodica Mladoženja srušio tradiciju: Uzeo ženino prezime - rodbina na ivici nervnog sloma, "kako ćemo objasniti komšijama?“
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima