15:40 Porodica Kod lekara ih ne vodi, ne šalje ih u školu: Majka čija deca ne umeju da čitaju i pišu tvrdi da je ovo najbolje za njih
09:32 Ispovesti Jasmina objavila da je trudna, ljudi se ZGROZILI: "Ovo je najodvratnije otkrivanje trudnoće"
08:30 Zdravlje Ona je imala preko 120 kilograma, a onda je odlučila da promeni OVO: Bez gladovanja i teških treninga sada ima IDEALNU kilažu
16:40 Ispovesti Auto joj se zaglavio u gustoj ŠUMI, daleko od grada i bez dometa: Preživela je PET dana u divljini zahvaljujući FLAŠI VINA
15:40 Ispovesti Zbog retke bolesti ima veliku izraslinu na licu: Upiru prstom u nju i vređaju je, a sada je otkrila kako se nosi sa tim
15:40 Porodica Momak osvojio SRCA mnogih: Da bi joj OLAKŠAO šetnju, uradio je nešto neverovatno (FOTO)
11:45 Ispovesti Nataša je bila OSAM godina zatočena u podrumu: Kada je pobegla, ni rođeni OTAC joj nije verovao da je mučena, silovana i prebijana
10:45 Ispovesti Kijanje ga umalo koštalo života: Ležao je i odmarao, a u sledećem trenutku je bio na OPERACIJI mozga
16:45 Ispovesti Najsrećniji dan u životu u trenu se pretvorio u NOĆNU MORU: Samo par sati nakon što je rekla DA, mlada je tragično nastradala
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore