18:02 Ispovesti Jedni ga osuđuju, a drugi podržavaju: „Ne ustajem u autobusu ni trudnicama, ni babama i dedama. I ja sam umoran!“
09:00 Ispovesti Podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji: Sada pozira bez grudi u toplesu, bez ikakvog stida (VIDEO)
08:50 Ispovesti Noćna mora: Kupio je brokoli u marketu, kada je uzeo da spremi večeru, zapanjio se od straha
21:30 Ispovesti Bila je to velika ljubav, ali je osećala da on nešto krije od nje: Ova fotografija je potvrdila njene sumnje
20:00 Lepota i Moda Ima 140 kilograma i ne stidi se svpg tela: Sada je otkrila u čemu je tajna njenog samopouzdanja (VIDEO)
18:00 Ispovesti Beba preminula u mukama: Majka ostavila devojčicu od par meseci samu kod kuće i otišla na odmor
17:15 Ispovesti Tužna priča o Svetlani iz okoline Vranja: Sin joj zabranio da viđa unuke zbog verske organizacije, očajna je!
08:50 Ispovesti Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio
17:10 Ispovesti Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"
22:30 Ispovesti Otkrila je poruke koje je slao BIVŠOJ: "Nisam ni slutila da ću ovo ikada videti, stomak me je zaboleo od MUKE"
09:23 Ispovesti Vezu nam je spasila razdvojenost: Nakon 14 meseci smo shvatili da moramo da budemo zajedno!
13:05 Lepota i Moda Legendarna manekenka (71) otkrila šta je sve korigovala na svom licu: Zahvaljujući tome izgleda kao milion dolara
12:35 Dom i saveti Kraljica svih začina: Lepo miriše, a otklanja sve tegobe, a ovu biljku možete držati bilo gde u kući!
12:05 Poznati Prija joj seoski život: Žena s najlepšim licem na svetu pobegla iz grada, a društvo joj sad prave konji i koze
11:35 Dom i saveti Zakopajte ovu jeftinu namirnicu oko ruža: Poljski miševi im neće ni prići, a one će bujati sve do kasne jeseni!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"