14:57 Ispovesti Jedva čekam da se udam da ne budem ocu na teretu: Koja muka je naterala šesnaestogodišnju devojčicu da ovako razmišlja
13:58 Ispovesti Ima 45 godina, sedmoro dece i telo kao devojčica: Zbog jednog trika ima ravan stomak bez dijeta i vežbanja!
09:27 Ispovesti Otac je izbacio ženu i decu iz kuće: Mnogo godina kasnije sreo je konobaricu i sve shvatio
16:47 Ispovesti Jeziva porodična tajna izbila na videlo: Posle decenije braka rodila sam sina, a muž je tek nedavno saznao da je oduvek neplodan
13:30 Poznati Nesreće slomile poznatu glumicu: Čovek koga je najviše volela umro joj na rukama, a muž je varao i ponižavao
15:43 Ispovesti Verina svekrva na svadbi doživela nervni slom i završila u bolnici: "Kada se vratila počeo je naš pakao, nije mogla da podnese "gubitak" sina"
20:23 Ispovesti Za sina i snaju sam spremila ručak i dve vrste kolača: Pare sam pozajmila, crkla od posla, a snaja me ponizila!
17:01 Poznati Od male prodavnice do svetske moći: Ovo je najbogatija žena na svetu, a verovatno nikad niste čuli za nju – ceo život živi u senci
14:06 Poznati Hteo da je ućutka, ali se prevario: Muž poznate glumica uhapšen zbog nasilja u porodici, istina je izašla na videlo!
14:30 Poznati Deca poznatog glumca šokirala: „Ignorisao nas je godinama, sve mu je bilo važnije od porodice!“
19:53 Ispovesti Doktor ima 103 godine i još radi! Ovo su njegove navike koje mogu i vama produžiti život
14:00 Ispovesti Cedulja na kolima otkrila njegovo pravo lice: Živela je s dečkom i mislila da su srećni, a onda je isplivala istina
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac