13:35 Ispovesti Ispovest čoveka koji je preživeo MAJMUNSKE BOGINJE: Nisam mogao da progutam pljuvačku, PLAKAO sam stalno, mislio sam da ću UMRETI!
15:20 Ispovesti Legla je da SPAVA SA GLAVOBOLJOM, ujutru nije mogla da PRIČA: "Više nikad neću biti ista, a može da se desi svakome"
14:10 Porodica Bio je na SAMRTI, priključen na aparatima: Par se venčao u BOLNICI, a nakon samo JEDNOG dana desilo se ČUDO
11:10 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Ivana je na NAJBRUTALNIJI način izdala svoju jedinu prijateljicu, ta tajna će je progoniti do GROBA
13:50 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Bila sam na LETOVANJU sa snajom i unukom, bila je to prava NOĆNA MORA, ne znam šta da radim!
16:30 Ispovesti Samo je BAKA sumnjala da ga roditelji ZLOSTAVLJAJU: Sa TRI MESECA je imao frakturu lobanje, oštećenje mozga, polomljene ruke i stopala
10:03 Ispovesti Zbog popularnog proizvoda u Srbiji PLUĆA su joj kolabirala: Iskašljavala je KRV, završila u bolnici, a sada ima UPOZORENJE za sve!
12:15 Ispovesti Lea (17) je preminula ubrzo po povratku sa ODMORA: Dijagnostifikovana joj je RETKA bolest, nije joj bilo spasa!
10:31 Ispovesti Napravila je mužu IZNENAĐENJE, skinula se i pokrila balonima: U sledećem trenutku se našla u kolima HITNE POMOĆI, a dijagnoza ih je ŠOKIRALA
11:45 Ispovesti Penzionerka je pozvala hitnu pomoć zbog GUŠENJA: Kada je ekipa stigla, ostali su bez reči i odmah pozvali POLICIJU
18:40 Ispovesti Zbog kratkog snimka ceo INTERNET ga sažaljeva: Ovo je TRAGEDIJA zabeležena kamerom (VIDEO)
09:31 Dom i saveti Bacate stare cipele? Bolje ih sačuvajte, evo kako možete da ih iskoristite u svom domu i van njega
09:00 Porodica Gore od prevare: Ove 4 stvari nanose mnogo više štete, reagujte pre nego što bude kasno
08:27 Zdravlje Zdrav i ukusan hleb: Stručnjaci tvrde da je odličan za varenje, ali evo ko treba da ga izbegava
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu