13:35 Ispovesti Medicinske sestre su bile iskrene: Ovo su poslednje reči LJUDI na samrtničkoj postelji!
20:24 Ispovesti ČETIRI PRIJATELJA I OBEĆANJE: Jedan je otišao u SRBIJU, trebalo je da se sastanu nakon 25 godina, a onda IH je na KLUPI SAČEKALA PORUKA!
18:00 Ispovesti Mama ima 32 godine i dve tinejdžerke: "Rodila sam ih sa 19, GOVORILI SU MI DA SAM UNIŠTILA SEBI ŽIVOT"!
15:58 Ispovesti Ne volite ŠKRTICE? Hana je podelila priču o DEČKU koji bi pobedio i najveću CICIJU koju poznajete!
13:59 Ispovesti "Moja 19-godišnja ćerka umrla je od sindroma toksičnog šoka": Ova majka sada želi svima da pošalje PORUKU UPOZORENJA!
19:44 Ispovesti Izmislio svoju OTMICU kako ne bi dobio OTKAZ: Čovek iz Rusije se dosetio GENIJALNOG plana, ali ga nije dobro RAZRADIO
10:19 Porodica "Baka je odnela svoju tajnu u grob i mi smo je tek otkrili": Nakon urađenog DNK testa otkrivena je VELIKA porodična laž!
15:19 Ispovesti "On se viđa SA NJOM": Devojka je otkrila da je u "ČUDNOJ SITUACIJI" , srela ga je na NEOBIČNOM MESTU, a nadala se da ga nikada više neće videti!
10:51 Ispovesti Šokirala je ĆERKU najnovijom tetovažom: Odmah je znala o čemu je reč, a mnogi su POTVRDILI da je otišla PREDALEKO!
18:45 Ispovesti Bila je u vezi sa 15 godina starijim muškarcem: "Ukucala sam na Guglu njegovo ime i saznala šokantne detalje, odmah sam ga ostavila"
10:10 Ispovesti Žene su šokirane njegovom izjavom: Evo šta je jednan SUPRUG poručio svojoj TRUDNOJ supruzi!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore