21:49 Ispovesti Između njih je 27 godina razlike: Tvrde da se obožavaju, ali ih ljudi stalno napadaju!
10:54 Porodica Saznao je da njegova ĆERKA maltretira decu u ŠKOLI: Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto NEVEROVATNO!
12:00 Poznati Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"
13:35 Ispovesti Medicinske sestre su bile iskrene: Ovo su poslednje reči LJUDI na samrtničkoj postelji!
20:24 Ispovesti ČETIRI PRIJATELJA I OBEĆANJE: Jedan je otišao u SRBIJU, trebalo je da se sastanu nakon 25 godina, a onda IH je na KLUPI SAČEKALA PORUKA!
18:00 Ispovesti Mama ima 32 godine i dve tinejdžerke: "Rodila sam ih sa 19, GOVORILI SU MI DA SAM UNIŠTILA SEBI ŽIVOT"!
15:58 Ispovesti Ne volite ŠKRTICE? Hana je podelila priču o DEČKU koji bi pobedio i najveću CICIJU koju poznajete!
13:59 Ispovesti "Moja 19-godišnja ćerka umrla je od sindroma toksičnog šoka": Ova majka sada želi svima da pošalje PORUKU UPOZORENJA!
19:44 Ispovesti Izmislio svoju OTMICU kako ne bi dobio OTKAZ: Čovek iz Rusije se dosetio GENIJALNOG plana, ali ga nije dobro RAZRADIO
10:19 Porodica "Baka je odnela svoju tajnu u grob i mi smo je tek otkrili": Nakon urađenog DNK testa otkrivena je VELIKA porodična laž!
15:19 Ispovesti "On se viđa SA NJOM": Devojka je otkrila da je u "ČUDNOJ SITUACIJI" , srela ga je na NEOBIČNOM MESTU, a nadala se da ga nikada više neće videti!
15:05 Dom i saveti Pegla vam je prljava i lepi se za veš? Evo kako da očistite i polirate za manje od 30 sekundi
14:43 Porodica Dete iz pakla: Roditelji okrenuli glavu, a on se brže-bolje domogao predmeta vrednog 50 miliona evra i uradio ovo
14:22 Zdravlje Kruška, jabuka ili gitara? Oblik tela otkriva od čega možete da obolite, ova građa nosi najveći rizik
13:47 Poznati Lidija Vukićević bukvalno ne stari, ima 61. godinu, a telo devojke: Nikad nije pila alkohol, a doručak preskače
13:33 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka, žena bukvalno grmi: Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije