18:18 Ispovesti Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
16:11 Ispovesti Ispovest oca koji je rešio da NAPUSTI svog sina: Emotivna priča koja obilazi internet, mnogi su na njegovoj strani
14:46 Zdravlje "DOBILA SAM RAK ZAHVALJUJUĆI IMPALNTIMA": Sada ova žena samo želi da podeli svoju priču i pošalje UPOZORENJE!
13:24 Ispovesti SVAĐAJU SE OKO DATUMA VENČANJA Sve bi možda bilo normalno, da ona ne tvrdi da je u vezi sa duhom!
20:51 Ispovesti Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"
10:45 Ispovesti Žrtvovala je svoj ŽIVOT za njega: Njegove izjave i ono ŠTO JE uradio su šokirale sve NJENE pratioce!
13:14 Ispovesti "Izdaja VEKA, ne znam šta da RADIM": Žena je od strane svog muža gurnuta u KANDŽE drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"!
20:40 Ispovesti Tražio je "LUTKU ZA ODRASLE": Ono što je PLANIRAO DA URADI sa njom, ostavilo je sve u POTPUNOM ŠOKU!
11:56 Ispovesti BILA MUŠKARAC pa postala ŽENA: NAJBIZARNIJE je što sad misli da pripada životinjskom svetu!
09:50 Ispovesti "MISLIM DA ME PRATE": Žena je otkrila NOVU taktiku uhođenja na DRUŠTVENIM mrežama i sada su SVI uplašeni!
18:35 Ispovesti "KO BI TEBE SILOVAO PRIKAZO": Katarina iz Beograda je preživela zlostavljanje, a umesto PODRŠKE dobila GNUSNE komentare na račun izgleda!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore