20:00 Porodica Majka blizanaca umrla zbog greške MEDICINSKE SESTRE: Sada porodica traži BASNOSLOVNU svotu novca za izgubljeni ŽIVOT
12:43 Ispovesti Nakon saobraćajne NEZGODE, Anđela je MUŽA potpuno zaboravila: On nju NIJEDNOG trenutka nije poželeo da napusti!
20:50 Zdravlje Otac TROJE dece umro od PIĆA koje svi pijemo: "Gledala sam ga kako se bori za vazduh, nisam mogla da mu pomognem"
22:39 Ispovesti Mlada iz PAKLA: Imala je 37 zahteva za DEVERUŠE, a od nekih nam se DIŽE kosa na glavi!
16:00 Ispovesti Ne mogu da zaspim ako ne maštam kako me KIDNAPUJU: Ovo je samo jedna od DESET najluđih ispovesti sa društvene mreže Redit!
08:15 Zdravlje Cela PORODICA se zarazila za vreme praznika: Gordana je sada OTKRILA koji se SIMPTOM prvi javio kod svih članova porodice!
20:30 Ispovesti Usvojili su "MALU" devojčicu iz Ukrajine: Njihov život se pretvorio u NOĆNU MORU, plašili su se da odu na SPAVANJE
13:57 Ispovesti Ispovest bivše ČASNE SESTRE je uzdrmala javnost: Zbog "SRAMOTE" da poseti lekara i uradi pregled, sklopila je svoje oči ZAUVEK
17:55 Ispovesti Samo joj je DALA jedno PARČE: Ovu ženu je osudila čitava INTERNET zajednica i sada se gorko KAJE!
14:16 Porodica Njena TUGA je usledila nakon POROĐAJA: Ona je medicinski FENOMEN, posle JAKIH bolova otišla je na kontrolu, a rezultati su je FRAPIRALI
13:00 Porodica Simona je BEBU rodila dve nedelje posle TERMINA: Zbog jedne stvari Almu smatraju je ČUDOM od DETETA, datum koji je odabrala za dolazak na svet jedinstven je za njene RODITELJE
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore