18:40 Ispovesti "Nije mi žao ni njegove ŽENE, sama je KRIVA": Nije želela da mu bude DRUGA, pa ga je uslovila, a danas je SIGURNA u jedno!
16:41 Ispovesti "Prevario me u novogodišnjoj noći": Dok je pijana ležala na kauču, na PODU u kuhinji muž joj je "SPAVAO" sa drugom
13:06 Ispovesti "Zaboravio je da nosi NAOČARE za sunce": Otkrila je NEVERSTVO pomoću malog DETALJA na fotografiji
18:35 Ispovesti Rodila se sa "mrljom" koja joj je zauzela POLA LICA: "Tata kad me video, prokomentarisao je da ću uvek biti RUŽNA", ona danas ima 25 godina i ovako izgleda
15:15 Porodica "Udaja je promenila moj život na bolje": Venčala se za DRVO, a već treću godinu proslavljaju Božić zajedno
12:22 Ispovesti Odveo sam devojku na ručak kada se pojavio ON: Žena je PREBLEDELA, a nastavak priče je NEVEROVATAN!
20:30 Ispovesti Prijateljica je poznatoj manekenki ZABRANILA da dođe na venčanje: Svi su napali MLADU zbog neverovatno BIZARNOG razloga!
08:40 Ispovesti "NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA" Krenula je u ŠKOLU, a zatim je usledio ŠOK, njeni roditelji su za par minuta postali BAKA i DEKA
21:40 Ispovesti Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT
19:10 Ispovesti Njen OTAC ne prihvata da ona ima SVOJE mišljenje: "Rekao da ne dolazim za Božić jer živim u grehu"
14:35 Ispovesti "Da li je GROZNO ako pristanem?": Dečko je ZAPROSIO, ali uz jedan PORAŽAVAJUĆI uslov!
22:15 Porodica Šta znači kada vas NAJMILIJI zlostavljaju? "Majka mi je oduzela NAJBOLJE godine života, a pred SMRT rekla da me MRZI"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore