15:36 Ispovesti TVRDE da je previše SEBIČNA: Baka je prihvatila da čuva UNUKE, ali je tražila NOVČANU NAKNADU!
12:48 Ispovesti Zbog LJUBOMORE je druga žena ŽIVU ZAPALILA: Srpkinja je preživele 200 operacija, koža joj je otpadala sa prstiju, a evo kako izgleda danas (FOTO)!
11:15 Ispovesti Trdieset godina nije mogla da ZAPLAČE: Doktori su joj rekli da je HIPOHONDAR, a onda joj se desilo nešto STRAŠNO!
22:07 Ispovesti BOLJE DA JE ĆUTAO: Muž tvrdi da je ONA kriva zato što je PREVARIO i to uopšte nije ONO najgore!
20:07 Ispovesti „On želi MENE, ne moju KUĆU“: Ovako BAKA objašnjava romansu sa muškarcem koji može da joj bude UNUK!
17:50 Zdravlje Ivan je sa 16 godina već bio PUŠAČ: Otkazali su mu ORGANI i završio je sa plućima OSAMDESTOGODIŠNJAKA, i to samo zato što je birao "ZDRAVIJU" varijantu!
21:49 Ispovesti Između njih je 27 godina razlike: Tvrde da se obožavaju, ali ih ljudi stalno napadaju!
10:54 Porodica Saznao je da njegova ĆERKA maltretira decu u ŠKOLI: Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto NEVEROVATNO!
12:00 Poznati Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore