19:10 Ispovesti Njen OTAC ne prihvata da ona ima SVOJE mišljenje: "Rekao da ne dolazim za Božić jer živim u grehu"
14:35 Ispovesti "Da li je GROZNO ako pristanem?": Dečko je ZAPROSIO, ali uz jedan PORAŽAVAJUĆI uslov!
22:15 Porodica Šta znači kada vas NAJMILIJI zlostavljaju? "Majka mi je oduzela NAJBOLJE godine života, a pred SMRT rekla da me MRZI"
11:25 Ispovesti U rubrici NEMOGUĆE i ovo se dešava: Bila je NEVINA, a trudna, kako joj je to pošlo za rukom?
14:40 Porodica "Unapred se izvinjavam svim OČEVIMA koji pomažu": Kada je saznao da im je DETE bolesno, samo je OTIŠAO, a Ivona OSUĐUJE ovu odluku bivšeg muža
11:40 Porodica Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!
20:31 Porodica "Da li sam PRETERALA?" Nakon što se majka nije pojavila u dogovoreno VREME, dadilja je pozvala POLICIJU i SOCIJALNU SLUŽBU!
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
16:24 Porodica Ona mu je bila SLABA tačka: Kada je ćerka Pabla Eskobara tražila JEDNOROGA, učinio je nešto UŽASNO kako bi joj ispunio želju
17:15 Porodica "Nisam mogla da ga SMIRIM": Autistični dečak je udario STJUARDESU, a njena reakcija je RASPLAKALA njegovu majku
15:05 Dom i saveti Pegla vam je prljava i lepi se za veš? Evo kako da očistite i polirate za manje od 30 sekundi
14:43 Porodica Dete iz pakla: Roditelji okrenuli glavu, a on se brže-bolje domogao predmeta vrednog 50 miliona evra i uradio ovo
14:22 Zdravlje Kruška, jabuka ili gitara? Oblik tela otkriva od čega možete da obolite, ova građa nosi najveći rizik
13:47 Poznati Lidija Vukićević bukvalno ne stari, ima 61. godinu, a telo devojke: Nikad nije pila alkohol, a doručak preskače
13:33 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka, žena bukvalno grmi: Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije