14:27 Ispovesti Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!
19:50 Ispovesti Da li je ona MEDICINSKO ČUDO? Dobila je CRNU dijagnozu, planirala svoju SAHRANU, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!
10:15 Ispovesti Zbog POBAČAJA završila iza rešetaka: Osuđena je na više od 25 godina zbog "GENOCIDA"!
16:30 Ispovesti "Mama mi je kupila nove, velike GRUDI": SOFIJA sada mnogo više ZARAĐUJE, tvrdi da je ovo ulog u BUDUĆNOST!
16:20 Ispovesti Konobarica je OSTALA šokirana zahtevom MLADIĆA: Nakon što je dobio PIĆE, poželeo je samo JEDNO (VIDEO)!
19:05 Porodica Svoju bebu nikad nije OKUPALA, a razlog je i više nego BIZARAN: "Ono što vidite na njoj je TEČNOST u kojoj se RODIO"
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
14:48 Ispovesti Godinama sam s partnerom koji voli oba POLA: Ništa mi nije smetalno dok nisam ZATRUDNELA!
14:11 Ispovesti Devojka je rođena bez BEŠIKE: Zbog njene RETKE bolesti mora uvek da nosi PELENE, izgleda kao SEDMOGODIŠNJE dete, a ima 19 godina
08:00 Ispovesti Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju