13:53 Ispovesti "OVO NE ŽELIM NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU" Žena sa decom je izgubila DOM, a kada vidite gde sada žive, pozliće vam!
08:00 Porodica Tražila je informacije o svom poreklu: Otkrila je da ima preko 50 braće i sestara, ostala je u ŠOKU!
17:35 Ispovesti "Deca u ŠKOLI su mi nabijala KESU na glavu": Tajla pati od RETKOG poremećaja, detinjstvo joj je bilo prava TRAUMA, a danas inspiriše mnoge mlade ljude
08:00 Ispovesti Zbog JEDNE stvari ne može da nađe ni jednu DRUGARICU: "Očajna sam, mora da sam PROKLETA"
16:40 Ispovesti "Izgledam poput psa": ANA je izgubila 152 KILOGRAMA i progovorila o svom OČAJU, potvrdila je da nikada nije bila toliko NESREĆNA!
22:05 Dom i saveti Šokantna ispovest GOSPOĐE: Podelila sam KREVET sa šestoricom, bilo je to nezaboravno iskustvo!
18:50 Ispovesti Žrtva POSRNULOG uma: Saznala je da joj je otac izabrani GINEKOLOG i da ima još ŠESTORO braće, začetih na isti NAČIN!
13:58 Ispovesti Ispovest žene koja je napustila CRKVU: "Bila sam DEBELA i nesrećna, sada prodajem svoje GOLE slike, a ovako je regavao moj suprug"
11:17 Porodica "Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!
13:03 Ispovesti Sa 13 godina je ostala u DRUGOM stanju: Danima je sedela na WC šolji i pritiskala stomak, a onda je pozvala svog DEČKA i sve mu priznala
16:11 Ispovesti ŠTA DA UČINIM? Nakon 40 godina BRAKA ostavlja me ŽENA zbog muškarca kojeg je upoznala na INTERNETU!
09:47 Ispovesti "Mislila sam da sam dementna": Dragana je preživela stanje koje se zove "MOŽDANA MAGLA" i ovo može svima da se desi!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore