14:25 Ispovesti Sanjala da postane SIRENA i to je i OSTVARILA: Svake godine zaradi ogromnu svotu NOVCA, a ovo je njena TAJNA
10:30 Ispovesti Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro
20:20 Ispovesti Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA
19:37 Ispovesti Našao FOTOGRAFIJU staru 117 godina i momentalno se SLEDIO: Sličnost je bila NEVEROVATNA, promenilo se sve u šta je verovao
14:26 Ispovesti DEČKO me je prevario, NJU nije želeo da OSTAVI: Sada svi ŽIVIMO zajedno, uopšte nije ONAKO kako sam očekivala
13:25 Ispovesti Zbog POSLA je upala u DEPRESIJU: Lana je bila GLUMICA u filmovima za ODRASLE, sanjala je da postane ZEČICA, a sada je okrila MRAČNE TAJNE razuzdanog SVETA
21:58 Ispovesti Ponizili je i MALTRETIRALI jer se OVAKO obukla: Sada je rešila da pokaže ZUBE, proverite da li je ovo VAMA pristojno
19:45 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
21:30 Ispovesti Nije obraćala pažnju na SIMPTOME, pa sutradan nije mogla OČI da otvori: Devojka pokazala POSLEDICE greške koju mnogi prave na suncu!
16:20 Ispovesti Šokantna ISPOVEST dobitnika LUTRIJE: U početku je sve bilo SJAJNO, a iznenadićete se kad čujete šta se dešavalo posle
14:05 Ispovesti Muškarci je OPSEDAJU, a ne znaju koliko godina ima: Kad OTKRIJU koliko je STARA, beže GLAVOM bez obzira!
12:25 Porodica Porodila se u AUTOBUSU: Vozač i putnici su odmah REAGOVALI, a evo koliko je porođaj trajao
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala