Iznenadno PREMINULA u avionu: Majka dvoje DECE je mrtva sedela osam SATI na svom sedištu

Vesti 10.08.2022 17:30 0

Nakon dve decenije koje je provela u Hong Kongu Helen se selila natrag u Ujedinjeno Kraljevstvo

Iznenadno PREMINULA u avionu:  Majka dvoje DECE je mrtva sedela osam SATI na svom sedištu

Shutterstock

Helen Rouds (46) umrla je tokom leta sa porodicom iz Hong Konga u Ujedinjeno Kraljevstvo 5. avgusta, prenosi People. Helen je putovala sa mužem i dvoje male dece i umrla je u snu. Reanimacija nije bila moguća. Njeno telo je ostalo na njenom sedištu pored porodice sve dok avion nije sleteo u Nemačku.


„Sve se to dešavalo pred njenom decom“, rekla je porodična prijateljica Džejn Džej, koja je otkrila da je porodica neutešna.

Bila je uzbuđena i nervozna zbog selidbe

„Preostalih osam sati leta, Helen je ležala mrtva na svom sedištu. Iako je to bilo izuzetno traumatično za porodicu, svi su imali vremena da kažu šta je trebalo da kažu i da se oproste od nje. Nepotrebno je reći da su skrhani. Ovaj gubitak je nezamisliv. Helen je bila odana žena i majka. Ona je bila lepak koji je držao njenu porodicu na okupu."

Nakon sletanja u Nemačku, Helenino telo je zadržano u Frankfurtu, dok su njen suprug Sajmon i deca, Nejtan i Ema, nastavili put ka Velikoj Britaniji.

„Helen je bila uzbuđena i nervozna zbog selidbe, ali se radovala što će videti svoju porodicu jer ih nije videla od početka pandemije. Nažalost, sada ih nikada neće videti“, rekla je Džejn.

Komentari (0)
Loading