08:46 Ispovesti "Muškarci me pre nisu PRIMEĆIVALI, a sada me spopadaju":Gabrijela kaže da je jedna stvar presudila da postane magnet za njih
17:20 Ispovesti Iskrena ispovest SVINGERSKOG para: Otkrili su da su im ODNOSI u krevetu sa drugima POBOLJŠALI njihovu vezu
11:15 Ispovesti Devojka iz Australije se preselila u Srbiju: U videu je istakla kojim stvarima je ZGROŽENA, "smrad je UŽASAN i nekad je baš teško jesti"
08:30 Ispovesti Žena besni jer je MUŽ na medeni mesec pozvao svog oca: Zbog jedne stvari mnogi su je osudili
19:30 Porodica Čitavo osoblje BOLNICE došlo da je porodi: Rođene su prve DEVETORKE, ovo svet još nije video (FOTO)
13:30 Ispovesti "Živim u braku bez se*sa 33 godine": Najiskrenije ISPOVESTI muškaraca i žena koji su USKRAĆENI za intimne odnose, ali ne žele da ostave svoje partnere
20:00 Ispovesti On je muškarac sa NAJDUŽIM polnim organom: Uske pantalone NIKADA ne nosi, a zarekao se šta da mu urade kada umre
11:16 Ispovesti "Zbog lepote me svi MRZE, ne mogu da živim normalno": Ona TVRDI da muškarce interesuje samo zbog FIZIČKOG IZGLEDA, dok se žene prema njoj ponašaju ODVRATNO
10:23 Poznati "Dok su svi iz porodilišta iznosili decu, ja sam izašla praznih ruku": Bolna ISPOVEST, poznate šminkerke koja je izgubila blizance
21:15 Zdravlje Ispovest medicinske SESTRE koja radi sa ljudima na SAMRTI: Ovo su ZNACI i SIGNALI da će vas vaši VOLJENI napustiti za nekoliko DANA
20:30 Ispovesti Zvali su je "ŽENA SA KONJSKIM ZUBIMA": Kao devojčica je doživela NESREĆU koja joj je poremetila VILICU a sada izgleda potpuno DRUGAČIJE!
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem