23:00 Ispovesti Žena sa užasnim higijenskim navikama: "Ljudi su zgroženi, a meni je ovo potpuno normalno"
16:30 Porodica Ćerkica (5) upitala tatu zašto NEMA GRUDI: Oduševio je svojim ODGOVOROM i načinom kojim se "izvukao" iz situacije
15:31 Ispovesti "Moja kuma ispod KREVETA, tamo je magacin": Žene u Srbiji otkrile da li od muža KRIJU STVARI koje su kupile, odgovori su nas slatko nasmejali
13:22 Ispovesti "Uvek sam znala kada muž kupuje LJUBAVNICI POKLON": Žena koja je radila kao prodavačica otkrila koji DETALJ odaje preljubnike
13:20 Ispovesti I muškarci umeju da se žale na ŽENE: "Izašli smo na nekoliko sastanaka i već mi je tražila novac za ŠMINKU, ne znam da li je to normalno"
11:40 Ispovesti "Ovo još nismo videli": Zbog onoga što je deda (88) stavio u sebe, morala je BOLNICA da se evakuiše
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
20:00 Poznati "To je njegova odluka i to je njegov problem": Glumica Ljiljana, poznatija kao Salveta progovorila o odgajanju ćerke i o partneru koji ih je NAPUSTIO
19:00 Ispovesti Ima nešto više od 30 i uskoro će postati BAKA: Niko ne može da poveruje u to kada je vidi
17:30 Ispovesti Jasmina je pokazala fotografiju sa venčanja, staru nekoliko GODINA: "Jezivo je, ko mi je ovo dopustio da nosim"
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
13:57 Ispovesti Jasmina je sinu dala neobično IME: "Nema ni godinu DANA, a već trpi zlostavljanje zbog izbora koji sam napravila"
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem